thumbnail
thumbnail

Verkeerskundig adviseur

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 okt 2023

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

4 sept 2023

Gezocht: Verkeerskundige
Gepubliceerd: 26-5-2023
“Jij bent de expert voor een verkeersveilige en bereikbare gemeente Raalte”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?
Wij zoeken een: 

Verkeerskundige

Dit doe jij voor ons
Je gaat met je drie vakcollega’s aan de slag over alles wat met het onderwerp verkeer te maken heeft. Denk aan een goede doorstroming op belangrijke wegen, tot verkeersveiligheid en de begaanbaarheid voor de minder mobiele inwoner. Met de Verkeersagenda hebben we de locaties in beeld waarvan inwoners, organisaties en/of bestuur verkeersonveiligheid ervaren. Het bestuur heeft middelen beschikbaar gesteld om hier indien nodig uitvoering aan te geven. Jij gaat hiermee aan de slag via intern overleg, bestuurlijke en politieke afstemming, slimme ontwerpen en goede communicatie over keuzes en uitvoering. Tenslotte is jouw verkeersexpertise cruciaal voor de vele civiele en ruimtelijke projecten waarmee we bezig zijn. Jij adviseert en beslist over de bereikbaarheid, parkeren en verkeersveiligheid. Je vertegenwoordigt de gemeente en bent een sparringpartner voor onder meer politie, provincie, Rijkswaterstaat, projectontwikkelaars, lokale ondernemers en inwoners.

Dit ben jij
Je interesse in de samenleving is wat jou drijft. Je kunt goed communiceren en weet hoe je je begripvol opstelt naar je gesprekspartners. In deze gesprekken weet jij goed de verkeerskundige belangen te vertegenwoordigen. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van verkeerskunde of mobiliteit. Ook heb je enige jaren ervaring binnen het vakgebied. Het hebben van ontwerpervaring is een pré.

Dit krijg jij van ons
Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarbij je veel ruimte hebt om je werk naar eigen inzicht te doen en je bent een belangrijk lid van tal van tijdelijke of continue samenwerkingsverbanden. Je krijgt een dynamische baan tussen gemotiveerde mensen die van Raalte een verkeersveilige en toekomstbestendige gemeente maken. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte

 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeerskundig adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.