thumbnail
thumbnail

Ruimtecoach

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

4 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

6 feb 2024

“Met jouw ruimtelijk samenspel maken we initiatieven mogelijk”
Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 
Ruimtelijk planologisch medewerker / Ruimtecoach
32 uur per week

Dit doe jij voor ons
Raalte bouwt aan groei van de gemeente en wil ruimtelijke initiatieven mogelijk maken. De ambities zijn flink en de implementatie van de Omgevingswet zien we als een kans om onze ambities te realiseren.

We staan daarbij voor de opgave om 100 bestemmingsplannen samen te smeden tot 1 gemeentedekkend omgevingsplan. Dat kunnen we niet zonder jouw bijdrage. Met omgevingsrecht als je specialiteit help jij ons om allerlei kleine en grote ruimtelijk-juridische uitdagingen op te lossen en de omgevingswetpuzzel te leggen. Zo draag jij bij aan ons bedrijfsserviceteam en aan concrete projecten in de ontwikkeling van onze dorpen, infrastructuur, landschap en alle soorten bedrijvigheid. Jij versterkt met jouw expertise en manier van werken het juridisch planologisch vermogen van het cluster ruimtelijke ordening en vergunningen. De implementatie van de Omgevingswet is een proces van jaren en vraagt om slimme organisatie en gewenning, bij ons én bij iedereen die met een ruimtelijk initiatief komt bij onze gemeente. Jij stapt daar met jouw ervaring meteen middenin en draagt bij aan die beweging.

Dit ben jij
Jouw rol is zo relevant voor de manier waarop we willen werken, dat we een type collega zoeken die daarbij past: een samenspeler die een ingewikkeld planologisch juridisch vraagstuk niet uit de weg gaat en de verschillende belangen goed weet te wegen.

Eisen

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon- werk)

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde opleiding of middels opgedane werkervaring in een soortgelijke functie.

  • Op CV aantoonbaar een afgeronde opleiding op het gebied van Ruimtelijke Ordening.

Wensen

  • Op CV aantoonbaar een afgeronde opleiding op het gebied van Ruimtelijke Ordening.

  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol/functie bij een overheidsorganisatie

  • Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie.

  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

    Jouw rol is zo relevant voor de manier waarop we willen werken, dat we een type collega zoeken die daarbij past: een samenspeler die een ingewikkeld planologisch juridisch vraagstuk niet uit de weg gaat en de verschillende belangen goed weet te wegen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ruimtecoach die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.