thumbnail
thumbnail

Consulent Werk

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

13 feb 2023

Einddatum:

12 aug 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

17 jan 2023
In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. En we weten ook dat het leven lang niet achter elke voordeur een feestje is. Sommige inwoners hebben lukt het even niet om op eigen kracht in hun inkomen te voorzien. Wat er ook is, inwoners moeten kunnen rekenen op onze ondersteuning. Ook tijdens hun zoektocht naar werk of andere vormen van participatie in de maatschappij. Binnen deze taak zoeken wij

Consulent werk
(24 - 36 uur per week)


Dit doe jij voor ons
Als Consulent Werk motiveer en begeleid je cliënten om weer in hun eigen onderhoud te voorzien. Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload. Je bent in staat om samen met de client de kortste weg naar duurzame reguliere arbeid te bepalen en hiervoor de juiste instrumenten in te zetten. Samen met jouw cliënt richt je je op de volgende fase in de re-integratie waarbij de focus ligt op werk.

De nadruk van je werkzaamheden liggen op het stimuleren en motiveren van cliënten die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Je denkt daarbij in mogelijkheden, bent daadkrachtig, ondernemend en stimulerend. Je signaleert persoonlijke (intrinsieke) belemmeringen en bent in staat deze door jouw gesprekstechnieken te doorbreken.
Nadat je client is uitgestroomd laat je hem of haar nog niet los. Je bent  in staat om mensen gedurende de eerste periode van hun dienstverband te coachen en te begeleiden.

Dit ben jij
Je bent een ondernemende prettige collega met kennis van zaken met een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie.
Je bent een teamplayer en kan ook goed zelfstandig werken en gedijt goed in een dynamische werkomgeving.  Je bent in staat om je ideeën in te brengen en met vernieuwende oplossingen te komen. Hebt een proactieve houding, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en hebt ervaring met bijkomende noodzakelijke administratieve processen en de suite voor het Sociaal Domein.

Dit krijg jij van ons
Jij krijgt een verantwoordelijke baan in een omgeving die niet stil staat.  Je werkt samen met uiteenlopende vakmensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de juiste ondersteuning te bieden aan onze inwoners en ondernemers. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Werk die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.