thumbnail
thumbnail
Projectleider

Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

11-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

07-04-2023

Einddatum:

31-07-2025

Projectleider Ontvlechting 24u

Wie we zijn
De gemeente Ommen is een  compacte en veelzijdige gemeentelijke organisatie. In een volledige netwerk- en regiestructuur voeren we het gemeentelijke takenpakket sinds 2019 uit. Dit betekent dat we een deel van het werk zelf uitvoeren, een ander deel van het werk besteden we uit of pakken we in co-creatie met onze samenwerkingspartners op.  Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en onze medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid.

Hoofddoel van deze rol is om invulling te geven aan ontvlechtingsopgaves en het aflopen van dienstverleningsovereenkomsten bij (nieuwe) samenwerkingspartners onder te brengen, uit te besteden danwel in eigen huis op te nemen en uit te voeren. Dit kan op verschillende terreinen zijn, van financiën, belastingen, tot aan gegevensbeheer en ict. 
De projectleider heeft in dit proces een zeer belangrijke sturende/ regisserende rol en geeft aan het gehele proces uitvoering vanaf de analysefase tot aan de implementatiefase. Er is daarbij een werkwijze ontwikkeld om dit proces zo eenduidig mogelijk uit te voeren, waarbij een brede analyse, marktverkenning, onderhandelingstrajecten, besluitvormingsprocessen en een implementatietraject onderdelen zijn. 

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk)

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.

 • Indien van toepassing: Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

  Indien blijkt dat dit criterium niet naar waarheid is ingevuld wordt de opdracht per direct beëindigd.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring in een managementrol in een gemeente en/of gemeentelijk samenwerkingsverband.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring in een directie functie binnen een gemeente/gemeentelijk samenwerkingsverband.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar tenminste 1 jaar werkervaring met ontvlechtingsprocessen in een gemeentelijke context.

Wensen

 • De competenties: relevante kennis, vertrouwen, onderhandelingsvaardigheden, projectmatig- en procesmatig werken, politiek- bestuurlijke sensitiviteit en regisseren worden getoetst tijdens het gesprek.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar een (aanvullende) opleiding management op HBO niveau.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring in een managementrol in een gemeente en/of gemeentelijk samenwerkingsverband.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring in een directie functie binnen een gemeente/gemeentelijk samenwerkingsverband.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbare ervaring met een kleine (<20.000 inwoners) netwerk- en regiegemeente.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.