thumbnail
thumbnail

Projectleider reconstructie openbare ruimte

Raadhuisplein 1

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
10 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

10

Publicatiedatum:

31 mei 2024

Ben jij die projectleider met een ruimtelijke ordening/woningbouw achtergrond of een projectleider met een civieltechnische achtergrond die verder kijkt dan alleen de behaalde resultaten in het eigen project? Heb jij oog voor de omgeving en het maatschappelijk belang? En krijg jij er energie van om met inwoners mooie en creatieve niet alle daagse plannen te realiseren? Mooi! Dan ben je bij ons aan het goede adres als eigenzinnige woongemeente!!
Binnen het team projectmanagement en -advies is er ruimte voor een projectleider gedurende een jaar met een optie tot verlenging met 2x een half jaar:
 
Projectleider reconstructie openbare ruimte voor 10 tot 12 uur per week

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan zowel grote als kleine projecten in het ruimtelijk en fysieke domein. Het betreffen civieltechnisch reconstructieprojecten met een complex multidisciplinair karakter in de openbare ruimte. Je geeft vorm aan en zorgt ervoor dat projecten van start tot realisatie worden uitgevoerd. Je bent daarbij samen met je projectteam verantwoordelijk voor de planning, financiën, communicatie en kwaliteit. Voor jou is GROTICK geen afkorting maar een vanzelfsprekende manier om grip te houden op jouw projecten.
Je begrijpt dat het werken bij een gemeente een complex speelveld is met diverse belangen en ideeën. Bij de realisatie van projecten zorg je ervoor dat je de omgeving adequaat meeneemt. Je kunt goed schakelen in de diverse rollen die een gemeente kan hebben. Jij zorgt in ieder project voor een goede verbinding met opdrachtgevers en aandachtspunten die voortkomen uit de opgave van een gebied of andere inhoudelijke thema’s. Je streeft altijd naar maximaal maatschappelijk rendement, voor jou is samenwerking vanzelfsprekend.

Wat voor soort projecten ga je doen;
Het betreffen reconstructie projecten van de openbare ruimte waarbij straten en/of buurten integraal worden aangepakt. De aanleiding voor deze projecten komt voortuit de staat van de openbare ruimte en initiatie vindt in eerste instantie plaats vanuit een beheer en onderhoudsvraagstuk. Bijvoorbeeld vervangen van afvalwater riolering, wegdek, of groen.
Tijdens reconstructies worden tevens nieuwe thema’s meegenomen zoals klimaat adaptatie, bewegen en spelen, veranderende parkeerbehoeften etc. dit alles in nauwe samenwerking met onze inwoners. 

Het gaat hierbij met name om onderstaande projecten.

  1. Broekslag Wijhe

  2. Kortrick Olst

  3. Pluimstraat Olst


Wat breng je mee?
 

  • Je hebt tenminste een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Civiele Techniek/Ruimtelijke Ontwikkeling.

  • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring als projectleider.

Het is een duidelijk pre als je:

  • ervaring hebt opgedaan als projectleider bij een gemeentelijke organisatie bij reconstructieprojecten in de openbare ruimte;

  • een gerichte opleiding/training hebt gevolgd op het gebied van projectmanagement.

Competenties
Met jouw klant- en omgevingsgerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten. Je communiceert goed en weet daarin de standpunten van onze gemeente duidelijk naar voren te brengen. Je kan die afwegen in een bredere context. Daarnaast kun je goed omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie en zelfstandig werken. Je bent goed in staat om krachtenvelden te lezen, overzicht te houden, je werk goed te organiseren. Daarnaast kun je goed samenwerken, werken onder tijdsdruk en ben je flexibel. Het vinden van creatieve oplossingen en werken met buitengewone concepten is je op het lijf geschreven. 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider reconstructie openbare ruimte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.