thumbnail
P&O-adviseur

(Talentenregio) Gemeente Oldebroek

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Gelderland

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

36
De opdrachtgever
De gemeente Oldebroek is ambitieus! Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. Die samenleving geven we met elkaar vorm; inwoners en gemeente. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden: Dienstverlenend, Eigenaarschap, Verbindend, Flexibel en Vakbekwaam.


Het team
P&O vormt samen met Communicatie, Juridische zaken en Financiën het team Bedrijfsvoering. We werken met elkaar aan dienstverlening die zowel aanbod- en vraaggestuurd en klantgericht is, professioneel, verbindend en efficiënt ingericht. We hebben oog voor de belangen van inwoners en medewerkers en handelen in lijn met ‘Oldebroek voor Mekaar’ en excellente dienstverlening.  Het team richt zich vooral op de interne klant en houdt zich bezig met beleidsvorming, advisering en ondersteuning en uitvoering.
P&O zet in op verdere professionalisering en excellente dienstverlening. Dit doen we door advisering en ondersteuning bij het in gang zetten van organisatie brede thema’s en optimalisering & digitalisering van de HR-processen.


Als P&O adviseur lever je een bijdrage aan het team P&O:
  • Zorgen voor een door het MT gedragen strategische HR agenda 2023, bestaande uit het regisseren van het proces en uitvoeren van de benodigde interventies om in 2023 te kunnen starten met een realistische planning. En het implementeren van activiteiten en afspraken om dit proces te borgen.
  • Mede oppakken van (de voorbereiding van) een aantal werkzaamheden en projecten, vooruitlopend op de strategische HR agenda 2023 (denk aan Duurzame inzetbaarheid, Strategisch opleidingsplan, Arbeidsmarktcommunicatie, Gesprekkencyclus).
  • Proces uitdenken om alle stakeholders (o.a. MT, OR, P&O) mede verantwoordelijk te maken voor opdrachtformulering en een goed en tijdig proces van besluitvorming van ingebrachte voorstellen en projecten.
  • Je bent samen met de P&O adviseurs kundig en in de lead om de HR thema’s te vertalen en verantwoordelijk voor een toekomstig gedragen HR beleid passend bij de organisatie ontwikkeling. Dus draag je actief bij aan de doorontwikkeling van het P&O team.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de P&O-adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.