thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
115
16 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 aug 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

13 feb 2024

Opdrachtbeschrijving Strategisch Communicatie adviseur voor communicatie over huisvesting van bepaalde doelgroepen (w.o. vluchtelingen). 

De opdrachtgever
De gemeente Oldebroek is ambitieus! Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. Die samenleving geven we met elkaar vorm; inwoners en gemeente. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden: Dienstverlenend, Eigenaarschap, Verbindend, Flexibel en Vakbekwaam.

Het team
Communicatie vormt samen met Belastingen, Financiën, Juridische zaken en P&O het team Bedrijfsvoering. We werken met elkaar aan dienstverlening die zowel aanbod- en vraag gestuurd als klantgericht is, professioneel, verbindend en efficiënt ingericht. We hebben oog voor de belangen van inwoners en medewerkers en handelen in lijn met ‘Oldebroek voor Mekaar’ en excellente dienstverlening. 

Ben jij dit?
We hebben behoefte aan tijdelijk extra capaciteit en expertise op het gebied van advisering rondom strategische communicatie van huisvesting van bepaalde doelgroepen en vluchtelingen. Met jouw kennis, kunde en ervaring ben je een stevige communicatie adviseur die op strategisch gebied een bewezen track record heeft Je bent gewend om samen te werken binnen het politieke speelveld en met vakspecialisten.

Opdracht
Concreet ga je werken aan:

 • Strategisch Advies aan college van B&W en de ambtelijke organisatie m.b.t. advisering rondom huisvesting doelgroepen en vluchtelingen.

In ’t kort: 

 • Je hebt afgerond HBO-diploma.

 • Je hebt bewezen ervaring in het Strategisch Communiceren inzake genoemde onderwerpen.

 • Je werkt nauw samen met de collega’s van communicatie en het B&W.

 • Je schakelt snel met stakeholders binnen en buiten de gemeente.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau.

 • Het maximale all-in uurtarief is € 115,- inclusief alle (on)kosten, exclusief BTW

 • De kandidaat beschikt over een afgerond HBO diploma in relevante richting (Communicatie, Public Relations)

 • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen de overheid.

 • De kandidaat heeft de gevraagde ervaring als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen een overheid opgedaan inzake het beschreven onderwerp: strategische communicatie over huisvesting specifieke doelgroepen, waaronder vluchtelingen.

 • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar ervaring met het werken met het bestuur/ bestuursleden (Wethouders en/of Gedeputeerden, Burgemeester en/of CdK, directie/ secretaris).

 • De kandidaat is beschikbaar vanaf 1-3-2024 voor de volledig gevraagde uren.

Wensen

 • De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 27 februari 2024. Hier graag rekening mee houden

 • Het maximale all-in uurtarief is bij voorkeur €110,- of lager inclusief alle (on)kosten, exclusief BTW

 • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar ervaring als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen een gemeente.

 • De kandidaat heeft op CV aantoonbare kennis van de bestuurlijke context op de Noord-West Veluwe en specifiek van de Gemeente Oldebroek. Graag op CV specificeren hoe kandidaat hieraan voldoet.

 • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

  Met jouw kennis, kunde en ervaring ben je een stevige communicatie adviseur die op strategisch gebied een bewezen track record heeft. Je bent gewend om samen te werken binnen het politieke speelveld en met vakspecialisten.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.