thumbnail
thumbnail
Vergunningverlener Bouw 

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Drenthe

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Vergunningverlener Bouw (tijdelijk)
(36 uur per week, 1 jaar, 2x kans op verlenging van een jaar)

Wat ga je doen?
We hebben je nodig in ons cluster Vergunningverlening, je werkt samen met 4 collega’s, zij regelen alle omgevingsvergunningen voor de bouw.
Dit team maakt deel uit van een veel groter team waarin je ook ruimtelijk ordenaars, planologen, stedenbouwkundigen en civiel technische medewerkers zult gaan tegenkomen, best bijzonder en heel interessant!

Je takenpakket is veelzijdig: je behandelt aanvragen voor bouwen, je checkt of de aanvraag compleet is, je wint adviezen in van de omgevingsdienst voor milieuvragen, van de brandweer voor de brandveiligheid, van onze constructeur voor de constructieve veiligheid, je bent scherp in het bewaken van de behandeltermijnen, je zorgt er voor dat elke stap in onze digitale behandelsystemen is geborgd, je ondersteunt onze juristen bij de behandeling van bezwaar en beroep. En meewerken aan de procesverbetering waar we ongetwijfeld ook in de komende jaren nog volop mee bezig zijn, is zeer welkom!

Eisen en wensen

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO werk- en denkniveau (eis);

  • HBO Bouwkunde (wens)

 • Ervaring als vergunningverlener bouw bij een gemeente (eis);

  • 0 – 3 jaar (1 punt);

  • 4 jaar (5 punten);

  • 5 jaar of meer (10 punten);

 • In het bezit van ABW 1 en 2 (wens);

 • Ervaring binnen het werken met omgevingsvergunningen (wens).

Competenties
Zelfverzekerdheid, want je weet van jezelf dat je de juiste kwaliteiten hebt om aan te bieden: sterk in communicatie, sterk gericht op samenwerking, vaardig in de digitale wereld, een beetje lef en je voelt je op je gemak in de contacten met onze inwoners en ondernemers (stakeholdermanagement).

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Vergunningverlener Bouw een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vergunningverlener Bouw  die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.