thumbnail
Teammanager Informatie en Interne Dienstverlening

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Drenthe

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

19-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-11-2022

Uren per week:

32
32 uur per week

De gemeente Meppel

Meppel is een relatief kleine gemeente (ongeveer 35.000 inwoners), maar met grote ambities en allure (een verzorgingsgebied voor werk en voorzieningen van circa 100.00 inwoners). Klein genoeg om goed in verbinding te staan met elkaar en groot genoeg om daadwerkelijk impact te hebben. Er gebeurt veel in Meppel, want Meppelers zijn ondernemende mensen. Zo zijn er veel grootstedelijke voorzieningen, zoals een schouwburg, een ziekenhuis, een internationale hogeschool, een haven, een uitgebreid winkelaanbod en een bloeiend uitgaansleven. Meppel investeert in duurzaamheid, werk, bereikbaarheid en het geluk van haar inwoners en bedrijven. Kortom, een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en middenin de samenleving staat.

Sinds september 2020 heeft Meppel zich georganiseerd in 14 teams die elk worden aangestuurd door een teammanager. Korte lijnen en de verantwoordelijkheden daar beleggen waar nodig is, maken de organisatie wendbaar en flexibel. Op deze manier kunnen de ambtelijke en bestuurlijke organisatie optimaal met elkaar in verbinding staan.

Het team Informatie en Interne Dienstverlening bestaat uit 30 collega’s. Je stuurt de clusters ICT, DIV, Repro en het secretariaat aan.
Het team heeft de basis op orde en staat daarnaast voor een mooie nieuwe uitdaging om de ICT/Informatisering dienstverlening op een hoger plan te brengen. Hiervoor heeft de raad aanzienlijke middelen beschikbaar gesteld en is er een plan geschreven om dit te realiseren. Vanwege vertrek van de huidige teammanager zoeken wij voor de korte termijn een interim teammanager die het stokje over kan nemen en door kan gaan op de ingezette lijn. Tegelijkertijd gaan wij ook op zoek naar een structurele invulling van deze functie.

Wat ga je doen?