thumbnail
Recruiter

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit vandaag
Geen maximum
32 Drenthe

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

10-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

32
Recruiter

Functieomschrijving
Je bent als Recruiter een aanvulling in het cluster Personeel en Organisatie. In de functie van Recruiter ben je verantwoordelijk voor:
  • Het hele werving en selectie proces, zoals het beoordelen van CV’s en het plannen en voeren van selectiegesprekken voordat er kandidaten aan de selectiecommissies worden gepresenteerd. Het schrijven van pakkende vacatureteksten, waarbij je gebruik maakt van innovatieve middelen.
  • Het actief bezig zijn met sourcing, waarmee je enthousiast de juiste doelgroepen benadert.
  • Het op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en je weet de juiste tools en kanalen in te zetten om kandidaten te vinden.
  • Het meedenken en adviseren op het gebied van professionalisering van recruitment.
  • Het beantwoorden van alle vragen m.b.t. werving en selectie.
  • Het volgen van de onboarding van nieuwe medewerkers.
Veel van bovenstaande taken pak je in samenwerking met de teammanagers, communicatie adviseurs en P&O adviseurs op. Je werkt veel met de teammanagers samen en weet wat er speelt.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Recruiter die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.