thumbnail
thumbnail

Activiteitenbegeleider Stip

Eperweg 5, 8181 ET Heerde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
50
16 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Wie zijn wij 
De afdeling Sociaal Maatschappelijke Verbinding van de gemeente Heerde heeft als taak om inwoners advies te geven, de juiste ondersteuning te bieden of te begeleiden naar de juiste hulp. Het gaat daarbij om wonen, werken, schulden, gezond en veilig opgroeien, ouder worden en inburgeren etc. De afdeling bestaat uit Preventie, WMO, Participatie, Inkomen, Schulddienstverlening en Jeugd. Het vitaal ouder worden met behoud van regie op het eigen leven in de vertrouwde omgeving is een beschermende factor net als het hebben van sociale contacten. Samenwerking met kerken, verenigingen, zorgverleners en mantelzorgers/vrijwilligers is daarbij essentieel. Samen-redzaam zijn is een van de peilers in het beleid van de samenwerkende partijen STIP.

Wat verwachten we van de functie 
Ontwikkelen en organiseren van activiteiten voor zowel individuen als in groepsverband voor inwoners met lichte regieproblemen: Deze activiteiten worden georganiseerd binnen de dagbesteding van STIP

 • De activiteiten zijn gericht op een betekenisvolle daginvulling voor psychisch kwetsbare inwoners met lichte regieproblemen, ten gevolge van eenzaamheid, dementie of NAH of verstandelijke of lichamelijke beperking.

 • Deelnemers aan de dagactiviteiten motiveren zich te ontplooien en inzetten van eigen kracht

 • Inzicht hebben in de groepsdynamiek en hierop gericht op interveniëren.

 • Begeleiden van vrijwilligers en stagiaires op de groep

 • Signaleren en hierop rapporteren richting collega’s.   

Wat ga je doen 
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het organiseren van dagactiviteiten, bieden van structuur, en stimuleren van hetgeen nog mogelijk is, inzetten op behoud van vaardigheden  voor de deelnemer. Daarnaast observeren en begeleiden van de deelnemers. Het mede bewaken van een veilig sociaal klimaat in de groep.  Uitvoering van het activiteitenplan per groep wordt in nauwe samenwerking met collega's gemonitord en geevalueerd.  

Voor wie werk je 
Je werkt vanuit het team STIP waarin alle functies vertegenwoordigd zijn die met onze inwoners te maken hebben binnen het sociaal domein. 

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk)

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau in de richting medewerker maatschappelijke zorg of SPW, Bezigheidstherapie of verzorgende.

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met activiteitenbegeleiding van individuen en groepen.

 • Je hebt aantoonbare werkervaringen met psychogeriatrische cliënten.

 • Aantoonbare werkervaring met activiteitenbegeleiding van individuen en groepen binnen een gemeente

 • Het maximale all-in uurtarief (incl. reis- en verblijfkosten) bedraagt 50,- euro excl. BTW.

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren of in loondienst te zijn via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.*

Wensen

 • Je hebt ruime 5 jaar werkervaring met activiteitenbegeleiding van individuen en groepen.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente.

 • De competenties, kennis, vertrouwen en ervaringen worden getoetst tijdens het gesprek: Je hebt een oplossingsgerichte attitude, bent gastvrij en hebt een toegankelijke houding.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.Euseb

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Activiteitenbegeleider Stip die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.