thumbnail
thumbnail

Inkoopadviseur

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
18 Overijssel

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

3 apr 2024

Inkoopadviseur
18 uur per week 

Ingangsdatum: 1 mei 2024 tot en met 31 december 2024
Duur opdracht: 9 maanden (met optie tot verlenging 4 x 6 maanden)

HET GAAT OM HARDENBERG
Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Bekijk hier onze animatiefilm: ‘Landstad Hardenberg’.

OPDRACHTOMSCHRIJVING
Als Inkoopadviseur bij de gemeente begeleid je vooral Europese- en Meervoudig Onderhandse inkoopprocedures. Denk aan de inkoop voor bouwrijp en woonrijp maken van wijken, ICT-benodigdheden, jeugdzorg en kantoormeubilair. Juist die afwisseling maakt dit werk leuk! Jij zorgt ervoor dat de inkoopprocessen goed verlopen. Slim, eerlijk én volgens de wettelijke regels. Bij een inkoopbehoefte, ben jij voor jouw projecten het eerste aanspreekpunt, waarbij je adviseert over de te volgen procedure en je het hele traject begeleidt. Verder help je bij vragen over contractmanagement, bijvoorbeeld over een rechtmatige verlenging.

WAT VRAGEN WIJ?
Jij bent een zorgvuldige, analytisch sterke Inkoopadviseur en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een overtuigende adviseur en een resultaatgerichte doorzetter. Op natuurlijke wijze schakel je tussen allerlei niveaus binnen de organisatie. Tijdsdruk? Ook dan presteer jij prima. Je ziet waar kansen liggen en gaat hier actief mee aan de slag. Binnen de kaders van de wet- en regelgeving neem jij zelf initiatief en vind je creatieve oplossingen om zo maximale impact te realiseren. Je bent (en blijft) bovendien goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied. Door jouw flexibele, maar ook gestructureerde aanpak verlopen onze inkoopprocedures vloeiend!

WAT BRENG JE MEE?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding;

  • Ruime kennis van aanbestedingswetgeving, minimaal op het niveau van NEVI 1 of Post-hbo Inkoop & Aanbesteden;

  • NEVI 2 of een leergang aanbestedingsrecht zijn mooi meegenomen;

  • Minimaal 5 jaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van (Europese) aanbestedingen;

  • Aantoonbare expertise en ervaring met complexe aanbestedingen (diensten, leveringen en werken) en contractvormen (o.a. DBMO).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Inkoopadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.