thumbnail
Financieel Consulent

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

14-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

36
Het gaat om jouw financieel talent
Financieel Consulent 32 - 36 uur per week

Het gaat om jou
Je bent iemand met een doelgerichte en efficiënte werkhouding. Je laat je bij tegenslagen niet snel uit het veld slaan en blijft op zoek naar mogelijkheden. Je staat stevig in je schoenen, bent geen ja-knikker en stelt kritische vragen. Natuurlijk ben je integer, daar vraagt jouw werk om. Je neemt anderen met goede argumenten mee in jouw adviezen. Jouw communicatiestijl is direct en duidelijk.

Hier gaat het om
Het team Finance & Control stelt het bestuur en management van de gemeente Hardenberg in staat om te sturen op een gezonde balans tussen ambities en beschikbare middelen. In het team werken 35 medewerkers, verdeelt over 3 clusters: Financieel Beleid, Verbindingsoffice en Control. Hard werken en plezier maken bestaan bij ons naast elkaar. Op kantoor zoeken we vaak sparring met elkaar. Of we lopen een rondje door Hardenberg om bij te praten (en de 10.000 stappen te halen ;-)).

Je bent onafhankelijk sparringpartner op tactisch en operationeel niveau voor het managementteam en beleidsmedewerkers van het Openbaar Gebied. Je bent specialist op het gebied van budgetbeheer, analyseert en adviseert over voorstellen met financiële consequenties. Daarbij heb je enerzijds oog voor de goede klantrelatie en anderzijds het behartigen en uitdragen van de concernbelangen. Je stelt (samen) de begrotingswijzigingen op. Je ondersteunt, toetst en bent medeverantwoordelijk voor de juiste kwaliteit en tijdige aanlevering van (management)informatie in de P&C-cyclus.

Dit breng je mee
  • Een relevante HBO opleiding, bedrijfseconomische richting
  • Kennis van en ervaring met gemeentefinanciën.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel Consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.