thumbnail
Bouwplantoetser

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
18 Overijssel

Publicatiedatum:

10-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

11-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

18
Bouwplantoetser
Omvang: 18 uur per week 
Periode: 11 juli 2022 t/m 31 december 2022 (met optie tot verlenging)
 
Wat ga jij doen?
Als medewerker bouw- en woningtoezicht coördineer, controleer en adviseer je over de complexe en meervoudige aanvragen van de omgevingsvergunning. Je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt bij deze aanvragen en je draagt zorg voor de afgifte van deze omgevingsvergunningen. Ook beoordeel je gelijkwaardige- en experimentele bouwtechnische oplossingen. Tot slot houd je gegevens bij in diverse registratiesystemen en lever je daaruit gegevens. 

Wie ben jij?
Je verleent de omgevingsvergunning bouwen. Daarbij wordt een kritische houding verwacht naar jezelf, collega’s en processen en procedure om bijvoorbeeld tot verbetervoorstellen te komen. Vanuit die rol wordt dan ook een optimale dienstverlening verwacht naar zowel interne als externe klanten. Je beschikt daarnaast over een mensgerichte, omgevingsgerichte, resultaatgerichte en professionele houding.

Wat breng jij mee?
•    Je beschikt over een HBO opleiding
•    Dit is aangevuld met functie specifieke opleiding(en) met betrekking tot het taakveld
•    Daarnaast heb je minimaal 3 jaar recente werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar (in een vergelijkbare functie) bij een gemeentelijke organisatie
•    Goede communicatieve vaardigheden in woord- en geschrift
•    Je hebt een klantgerichte houding waarbij je zoekt naar mogelijkheden;
•    Je bent accuraat en stressbestendig;
•    Je hebt ervaring met document registratiesystemen, Nedbrowser, LEEF en ArcGIS. 

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in het team Vergunningen, Toezicht & Handhaving (VTH), dat onderdeel is van het Ruimtelijk Domein. Team VTH is verantwoordelijk voor alle taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving die komen uit het Omgevingsrecht, APV en overige wetten uit het vakgebied. Wij geven op een klantvriendelijke wijze invulling aan onze taken. De vraag van de initiatiefnemers staat centraal en wij denken actief en resultaatgericht mee.

Ons team bestaat uit ruim 35 collega’s. Wij zetten ons samen in voor de opgaven van het Ruimtelijk Domein. Er is genoeg te doen. Gelukkig kunnen we weer meer naar kantoor om samen te werken. We werken hard en gaan voor kwaliteit. Tegelijkertijd vinden we oprecht interesse in elkaars bezigheden buiten werk belangrijk. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek of een lunchwandeling (heerlijk met de zomer in het vooruitzicht).   
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bouwplantoetser die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.