thumbnail
Wegbeheerder en adviseur straten, wegen, pleinen

(Talentenregio) Gemeente Deventer

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 3 dagen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

06-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-05-2023

Uren per week:

36
Jij geeft vorm en inhoud aan het wegbeheer, hiervoor ben jij het eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor de uitvoering van weginspecties en de vertaalt dit naar beheer- en onderhoudsplannen. Ook ben je contractmanager en zorg je dat de gemeentelijke uitgangspunten bewaakt worden en de straten, wegen en pleinen schoon, heel en veilig zijn.

Samenvatting vacature
Opleidingsniveau:         mbo+
Aantal uren:                  36 uur
Vakgebied:                   Beheer


Jouw werk
Je bent contractmanager van het elementen- en asfaltbestek en stuurt op de planning, kwaliteit en kosten van de uitvoering. Ook zorg je voor de uitvoering van weginspecties, het borgen van de uitkomsten in het beheersysteem en het prioriteren van het groot onderhoud. Daarbij werk je samen met de operationeel beheerder wegen en riolering en de civiele directievoerders. Samen zorgen jullie voor een effectieve afstemming tussen klein en groot onderhoud.


Je zorgt voor de afhandeling van complexe meldingen op het gebied van straten, wegen pleinen en stem dit af met de wijkenbeheerders en wijkmanagers.

Je bent kritisch op bestaande beheerplannen en uitvoeringsprocessen en weet waar nodig verbeteringen te zien en door te voeren. Op basis van ervaringen en gegevens maak je analyses en trek je conclusies. Aan de hand daarvan breng je advies uit en geef je aan wat dit betekent voor de beheer en onderhoudsplannen. 

Samen met de andere adviseurs ben je lid van de projectgroep en lever je een belangrijke bijdrage aan de integrale meerjarenplanning van het groot onderhoud en het tactisch beheer van programma Leefomgeving. Binnen dit programma geef je (mede) richting aan de CO2-reductie, duurzaamheid en klimaatadaptatie.

Tot slot heb je een signalerende en adviserende rol naar collega’s, programmamanagement en het bestuur.

Jouw profiel
Je neemt graag initiatief, bent analytische en werkt graag samen. Je bent klantgericht naar collega’s, inwoners en initiatiefnemers. Zowel jouw schriftelijke als mondelinge communicatie is goed en je kunt goed plannen, prioriteren en organiseren. Je staat open voor ideeën en meningen van anderen om het beste resultaat voor de stad te bereiken.

Jouw ervaring
Je beschikt over:
  • een afgeronde mbo,- of hbo-opleiding civiele techniek of weg- en waterbouw;
  • minimaal 5 jaar relevante ervaring;
  • kennis en ervaring met integraalbeheer en assetmanagement in de openbare ruimte is een pré.

Het team
Je komt te werken in een team van ruim 90 enthousiaste en betrokken collega’s die vanuit verschillende kennisgebieden werken aan de kwaliteit van de Deventer leefomgeving. Je werkt intensief samen met de inhoudelijk adviseurs van de teams Beleid en Projecten, Realisatie & Ontwikkeling. Het team vervult een belangrijke rol als adviseur/regisseur op het vlak van de wettelijke, reguliere en beherende taken binnen de diverse vakgebieden.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Wegbeheerder en adviseur straten, wegen, pleinen die deze organisatie zoekt?