thumbnail
thumbnail
teammanager Budget Adviesbureau Deventer (BAD)

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 jan 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

18 nov 2022
Teammanager Budget Adviesbureau Deventer

Samenvatting vacature
Coach, sparringpartner en leidinggevende in één. Dat zoeken we ter uitbreiding voor de aansturing van het team BAD. Samen met jouw collega teammanager zorg je dat jullie team het beste uit zichzelf weet te halen. Je geeft samen leiding aan ongeveer 80 deskundige en bevlogen medewerkers op het gebied van schuldhulpverlening en budgetbeheer, sociale kredietverstrekking en tijdelijke projecten zoals onder andere ondersteuning van gedupeerde ouders in de Toeslagenaffaire. Wij zoeken een mensgerichte teammanager en die het ook leuk vindt om structuur aan te brengen en een aanjager is in het verbeteren van goede werk- en procesafspraken.


Jouw werk
Als teammanager geef je samen met je collega leiding en sturing aan het team BAD. Met jouw medewerkers werk je aan de (door)ontwikkeling en professionalisering van het team. Jij ondersteunt je team en zorgt ervoor dat zij effectief en efficiënt te werk kunnen gaan. Daarnaast zorg je er voor dat medewerkers zich individueel optimaal kunnen ontwikkelen.

Samen met je collega teammanager zorg je er voor dat processen en werkafspraken aansluiten bij de ontwikkelingen. Zo zorgen jullie voor een stevige basis voor medewerkers en de organisatie en weten jullie van elkaar wat er in de verschillende functiegroepen gebeurt. Ook zaken zoals formatie, begroting en personeelsmanagement vallen binnen je takenpakket.  

In het team wordt ook gewerkt met procesbegeleiders, zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse uitvoering. Je coacht en begeleidt ze, zodat zij hun rol goed kunnen vervullen.
 
Je beweegt je makkelijk binnen de organisatie. Je collega-teammanager en jij werken intensief samen. Jullie verdelen de taken en aandachtsgebieden in overleg en met oog voor elkaars kwaliteiten.

Over jou
Jij wordt blij van het werken met mensen en het optimaliseren van processen. Je bent empathisch, beschikt over natuurlijk leiderschap. Je hebt daadkracht en bent helder over de koers die je vaart. Je bent ook duidelijk over de verwachtingen die aan iedereen in het team worden gesteld.

Teammanagement vraagt om maatwerk en flexibiliteit: zelforganisatie waar dat kan en krachtige begeleiding waar nodig. Je stimuleert verantwoordelijkheid en eigen regie, maar grijpt in als de dingen anders lopen dan gewenst. De ene keer ben je meer coachend, de andere keer meer een sparringpartner.

Jouw ervaring
Je beschikt over:
  • 5 jaar managementervaring, bij voorkeur in een (lokale) politiek-bestuurlijke omgeving;
  • aantoonbaar ervaring binnen het sociaal domein
  • ervaring met het aansturen, stimuleren en enthousiasmeren van grote groepen medewerkers;
  • ruime ervaring met organisatieontwikkeling en veranderingstrajecten;
Het team
Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) is dé professionele organisatie voor vakkundige, onafhankelijke en objectieve budgetvoorlichting, hulp bij het voorkomen, structureel oplossen en beheersbaar maken van schulden en sociale kredietverstrekking in Deventer. Hier werken ruim vijftig collega's in verschillende functies: integraal schuldhulpverlener, medewerker budgetbeheer, medewerker sociale kredietverstrekking, WSNP-bewindvoerder, en administratief medewerker. Daarnaast werken ruim 30 medewerkers aan projecten, zoals de ondersteuning van gedupeerde ouders in de Toeslagenaffaire.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de teammanager Budget Adviesbureau Deventer (BAD) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.