thumbnail
thumbnail

Projectleider Warmtetransitie

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 mei 2023

Einddatum:

1 nov 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

16 mrt 2023
Deventer wil energieneutraal zijn. Dat betekent onder meer dat 10.000 woningen verduurzaamd en aardgasvrij moeten zijn. De gemeente, particuliere woningeigenaren, woningcorporaties, particuliere verhuurders, waterschap en de netbeheerder(s) werken samen om wijk voor wijk de bestaande woningen van het aardgas af te krijgen en over te schakelen op betaalbaar wonen met duurzame energie.
Er is geen standaardoplossing voor deze opgave. Via Wijk UitvoeringsPlannen (WUP’s) wordt in Deventer stapsgewijs iedere wijk aardgasvrij gemaakt.

Het dorp Bathmen is de tweede "wijk" in Deventer die voor de opgave staat. De uitvoering bestaat uit twee sporen: onderzoeken of groen gas geproduceerd kan worden en een buurtaanpak waar we woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van de woningen. Jij bent de projectleider van deze buurtaanpak. Jij gaat de inwoners en particuliere eigenaren van woningen in het gebied informeren, enthousiasmeren en activeren. Hierbij werk je intensief samen met de betrokken partners en de projectteams van de (gemeentelijke) projecten die worden uitgevoerd. In Bathmen is een sterke sociale cohesie en partijen op het gebied van de energietransitie hebben zich verenigd in een sterke en actieve club; Noaber energie.

In Bathmen werk je nauw samen met de projectmanager en zorg je voor afstemming en samenhang tussen het aardgasvrij maken van het dorp en alle andere activiteiten en initiatieven in het dorp. Jij onderhoudt de contacten met o.a het duurzaamheidsteam, de energiecoaches, de wijkmanager, opbouwwerker en andere projectleiders. Jij signaleert opgaven en kansen en koppelt deze aan het aardgasvrij maken. Naast vragen op technisch, juridisch en financieel gebied gaat het om vragen als hoe inwoners te betrekken en beweging te creëren, hoe zorgen we voor een haalbare en betaalbare oplossing voor individuele bewoners.

De mogelijkheid bestaat dat je ook bij andere projecten ingezet wordt. Bijvoorbeeld in wijken waar er geen collectieve oplossing aanwezig is en er alleen een buurtaanpak gaat starten of projecten zoals het organiseren van een collectieve inkoopacties.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider Warmtetransitie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.