thumbnail
thumbnail
Medewerker beschermd wonen en maatschappelijke opvang

(Talentenregio) Gemeente Deventer

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

01-03-2023

Uren per week:

32
Medewerker beschermd wonen en maatschappelijke opvang

De gemeenten Deventer, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte en Zutphen dragen samen zorg voor beschermd wonen, maatschappelijke opvang, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidszorg. De regionale toegang tot de Wmo-voorzieningen beschermd wonen en maatschappelijke opvang loopt via het regionale toegangsteam. Dit team werkt voor de vijf samenwerkende gemeenten en is gepositioneerd bij de (centrum)gemeente Deventer.

Jouw werk
Als medewerker regionale toegang beschermd wonen en maatschappelijke opvang voer je regie op het hele proces van melding tot besluit en trajectbewaking van de maatwerkvoorziening. Als medewerker regionale toegang beschermd wonen en maatschappelijke opvang werk je voor en in naam van de samenwerkende gemeenten.

Wat zijn je taken:
•           Je neemt meldingen over een aanvraag voor een maatwerkvoorziening beschermd wonen en maatschappelijke opvang in behandeling, vraagt uit, informeert en beantwoordt vragen. Je draagt zorg voor het administratieve proces en beoordeelt de aanvraag inhoudelijk.
•           Voert de regie over de individuele melding, je onderzoekt de ondersteuningsbehoefte en voert gesprekken met betrokkenen. Je voert gesprekken met aanbieders, je toetst de kwaliteit en draagt zorg voor een gemotiveerd ondersteunings- en het budgetplan.
•           Je denkt mee met collega’s over de ondersteuningsplannen en toetst op inhoud en kwaliteit van het genomen besluit en of deze voldoet aan wet- en regelgeving en afspraken en je beoordeelt of de maatwerkvoorzienig op passend- en volledigheid in relatie tot de plannen.
•          Je bewaakt de uitvoering van de geleverde maatschappelijke ondersteuning op basis van doelen en resultaten, zoals vastgelegd in het ondersteuningsplan door aanvrager en aanbieder en bespreekt afwijkingen. Je evalueert en zorgt voor aanpassingen indien nodig.

Over jou
Je bent communicatief vaardig en in staat om de boodschap zowel mondeling als schriftelijk goed over te brengen. In de gesprekken met de aanvrager sta je open voor emoties, maar weet je dit te combineren met een gezonde dosis zakelijkheid. Je bent onderzoekend en in staat om te luisteren en verdiepende vragen te stellen om te komen tot een scherpe en nauwkeurige analyse van de hulpvraag. Je weet tot een gewogen oordeel te komen en handel jij daadkrachtig om het beoogde resultaat te behalen. Je werkt graag samen met collega’s en partners hierin ben je proactief en denk je graag binnen de kaders mee in oplossingen.   
 
Jouw ervaring: 
  • Hbo werk – en denkniveau
  • Een opleiding in de zorg/welzijn of soortgelijk is een pre.
  • Ervaring met en/of kennis van psychische -, psychosociale -, en/of psychiatrische problematiek en/of licht-verstandelijke beperkingen.
  • Kennis van de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015.
  • Kennis van aanverwante wetgeving, zoals de Wet langdurige zorg en de Jeugdwet.
  • Kennis van de sociale kaart van de regio.


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker beschermd wonen en maatschappelijke opvang die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.