thumbnail
thumbnail
Bouwtoezichthouder

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Toezichthouder bouw en Wonen - woonwagenlocaties (36 uur)

Als toezichthouder bouwen en wonen houd jij toezicht op bouwactiviteiten die in het aan jouw toebedeelde gebied plaats vinden. Jij schat in waar controles nodig zijn en maakt afspraken met betrokken partijen om controles uit te kunnen voeren. Ook onaangekondigde controles behoren tot de dagelijkse praktijk. Het zwaartepunt van de controles ligt daarbij op veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Bij geconstateerde misstanden beslis jij over gepaste maatregelen en de toegestane ruimte en termijnen die overtreders krijgen. De uitgevoerde acties leg jij vast in het digitale systeem Powerbrowser (IJVI).
In dit specifieke geval houd jij ook toezicht op woonwagenlocaties en ben jij betrokken bij de normalisatie van kermisexploitantenstandplaatsen.
Jij bent één van de toezichthouders die controles uitvoert bij ondermijningscasussen. 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen/klachten. Jij beoordeelt of een melding/klacht terecht is en onderzoekt, indien nodig, of het gemelde gelegaliseerd kan worden. Jij houdt de melder op de hoogte van de voortgang van de melding/klacht.
De voortgang van de melding/klacht verwerk jij administratief in e-Suite.

In voorkomende gevallen verzorg jij de juridische voorbereiding en uitvoering van dwangsom- en bestuursdwangaanschrijvingen en begeleidt jij de feitelijke uitvoering van een last onder bestuursdwang.

Bij al deze werkzaamheden werk jij geregeld samen met een constructeur, jurist en/of de veiligheidsregio.

De kandidaatomschrijving
Om dit werk naar tevredenheid te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat jij over een afgeronde HBO opleiding bouwkunde beschikt, dan wel een door opleiding en ervaring bereikt HBO denk- en werkniveau dat aansluit bij het vakgebied. Jij bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van bouw- en woningtoezicht. Jij bent zelfstandig en hebt een weloverwogen (eigen) aanpak. Jij hebt ervaring met het toezichthouden bij bouwactiviteiten in het algemeen en bij woonwagenlocaties in het bijzonder. Voor het opleggen van een last onder dwangsom of last onder bestuursdwang draai jij jouw hand niet om. Jij bent besluitvaardig en weet te overtuigen. Jij beschikt over goede sociale en communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) vaardigheden. Jij kunt je goed inleven in andere personen en hun omgeving en blijft doelmatig handelen onder wisselende omstandigheden. Jij past jou aan de situatie aan zonder daarbij het einddoel uit het oog te verliezen.
Kortom jij bent een toezichthouder bouwen en wonen in hart en nieren die een bijdrage wil leveren aan veilige, duurzame en gezonde gebouwen in Deventer.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Bouwtoezichthouder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.