thumbnail
thumbnail
Projectleider energiearmoede

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Begindatum:

1 feb 2023

Einddatum:

31 jul 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

17 jan 2023

Organisatie
De gemeente Dalfsen zoekt een projectleider voor 24 uur voor de periode van 6 mnd.

Functiebeschrijving
Zie jij kans om samen met de partners van de gemeente Dalfsen (binnen en buiten) de impact van de energiecrisis om te zetten in een kans tot verbetering en verduurzaming! Sinds de gestegen prijzen voor energie en de opgelopen inflatie dreigen veel personen, instellingen en bedrijven in de problemen te komen. De gemeente heeft een regierol in het aandragen van oplossingen, bestrijden en voorkomen van de gevolgen van deze ontwikkelingen. Er is daarom sinds oktober een taskforce energiearmoede die gezamenlijk de aanpak en koers bepalen om te helpen bij deze oplossingen. Voor de komen de maanden zoeken wij een ervaren projectleider die de aansturing van de bestaande energie taskforce op zich neemt.

De taskforce verzamelt de beschikbare kennis over wat werkt bij de aanpak van de energie vraagstukken. Ze neemt initiatieven om te onderzoeken, te verzamelen en zorgt er ook voor dat de beschikbare hulpbronnen bij de betrokkenen komen. Afgeronde acties worden geëvalueerd en opgenomen in een draaiboek. Er wordt domein overstijgend gewerkt in samenwerking met collega’s van binnen en buiten.

Als projectleider draag je zorg voor kwaliteitsverbetering en beoordeling van interventies, doet (evaluatie)onderzoeken en – op meer strategisch niveau – projecten gericht op realisatie en doorontwikkeling van deze interventies. In deze trajecten werken we samen met lokale organisaties, en heb je kennis over wat werkt, aan verbeteracties op het vraagstuk. Je bent de verbinder tussen kennis en praktijk. Je legt contacten met gemeenten, maatschappelijke organisaties en provicie.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt kennis van vraagstukken rondom de ontwikkeling van effectieve sociale interventies en de toepassing hiervan binnen het sociaal domein.

  • Je bent in staat om verbinding te leggen tussen onderzoek en praktijk en mee te denken over welk onderzoek helpend is om de praktijk te verbeteren.

  • Je bent op de hoogte van gemeentelijke beleidsvraagstukken en de uitvoeringspraktijk van organisaties in het sociaal domein en bent in staat dat te verbinden met een betere benutting van beschikbare kennis.

  • Je hebt een helikopterview, hiermee bedoelen we dat je overzicht houdt op het geheel en de details van meerdere (onderzoeks)projecten.

  • Je bent resultaatgericht, je weet wat de gewenste resultaten zijn, welke tijd en middelen daarvoor beschikbaar zijn en weet deze doelmatig in te zetten.

  • Je beschikt over initiatief, signaleert kansen en problemen, komt met voorstellen en ideeën en neemt het voortouw.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider energiearmoede die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.