thumbnail
thumbnail
Jeugd consulent

(Talentenregio) Gemeente Dalfsen

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

36
Wij zoeken voor 36 uur per week een consulent jeugd.

Als consulent jeugd ben je in staat een brede intake uit te voeren om het probleem boven tafel te krijgen. Je weet hierin zelfredzaamheid te bevorderen door je positieve en motiverende houding. Je stelt integrale plannen van aanpak op, evalueert deze met betrokkenen en zo nodig stel je de doelen en plannen bij. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de aanvragen voor jeugdhulp. Je draagt verantwoordelijkheid voor het doen van een verzoek tot onderzoek bij de Raad voor de Kinderbescherming als de ontwikkeling van een kind bedreigd wordt en vrijwillige hulpverlening niet (meer) voldoende is of als ouders de hulp niet accepteren. Daarnaast bemiddel je en intervenieer je in crisissituaties.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde hbo opleiding in een richting die aansluit bij de functie, bijvoorbeeld SPH, Pedagogisch of MWD. Daarnaast heb je en enkele jaren ervaring als consulent jeugd. Je bent iemand die gemakkelijk contact maakt met anderen, waardoor de samenwerking met cliënten en collega’s goed verloopt. Je hebt een klantgerichte houding waarbij je doorvraagt om tot een probleemverheldering te komen. Door jouw stevige persoonlijkheid en besluitvaardigheid kom jij samen met de cliënt snel tot resultaat. Daarbij ben oplossingsgericht, gericht op samenwerking en kun je doorpakken op de momenten dat dit van jou of je team wordt gevraagd.
Je bent geregistreerd in het SKJ register. (Passieve) kennis van WMO en/of de Participatiewet wordt als een pre gezien.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jeugd consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.