thumbnail
Civieltechnisch Projectondersteuner

(Talentenregio) Gemeente Dalfsen

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Civiele Techniek
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

18-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

32

Organisatie 
De gemeente Dalfsen is gelegen in het prachtige Vechtdal aan de Overijsselse Vecht. Er wonen bijna 30.000 inwoners verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan.
Onze medewerkers kunnen snel inspelen op veranderingen en we kennen korte lijnen tussen het bestuur en de organisatie. Onze kernwaarden resultaatgerichtheid, denken in kansen en mogelijkheden en samen werken aan het collectieve doel helpen ons daarbij. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Vanuit onze organisatievisie ‘Onze toekomst, jouw uitdaging’ krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven.
Kijk voor meer informatie op onze website www.dalfsen.nl.

Eenheid Openbare Ruimte

Je bent werkzaam binnen de eenheid Openbare Ruimte. De eenheid bestaat uit 70 professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het beleid, de realisatie en het onderhoud van de openbare ruimte, onder het motto ‘Buiten voor Elkaar’ (beleidsplan IBOR ‘Buiten voor Elkaar’). Onze eenheid is een uitvoerende eenheid en de collega’s staan rechtstreeks in contact met inwoners en ondernemers waar dienstverlening en klantvriendelijkheid een hoge prioriteit heeft.

Aan de slag als Civieltechnisch projectondersteuner

 • Als civieltechnische projectondersteuner help je projectleiders, werkvoorbereiders en beleidsmedewerkers met hun dagelijkse werkzaamheden. Dit betreft het voorbereiden en uitvoeren van civieltechnische projecten c.q. onderhoudsprojecten (riolering, wegen, groen, etc.). Jouw taken zijn:

 • Toets bouwplannen/vergunning op civiele technische aspecten en stemt dit intern af met collega’s;

 • Het oppakken, uitwerken en intern afstemmen met collega’s van kleinere beheer opgaven op het gebied van riolering en groen;

 • Ondersteunt bij het opstellen van (schets)ontwerpen en/of ontwerpvarianten en het opstellen van (technische) tekeningen;

 • Houdt incidenteel toezicht op de uitvoering van beheer en onderhoudswerken in afstemming met de projectleider/directievoerder;

 • Beheert en bewerkt digitale bestanden en systemen (revisie gegevens);

 • Biedt ondersteuning aan het implementeren van beheer pakketten;

 • Voert administratieve werkzaamheden uit.


Wat verwachten we van jou?

 • Je zoekt je collega’s graag en regelmatig op. Je deelt je ervaring en inspireert elkaar;

 • Je vindt het fijn verantwoordelijkheid te dragen, maakt resultaatafspraken;

 • Je mag een lerende startende medewerker zijn, waarbij je in ieder geval wel bezit over een gedegen inhoudelijke kennis van de fysieke openbare ruimte voor de aanleg en onderhoud (denk aan wegen, riolering, water, openbare verlichting en groen);

 • Heb je al ervaring met Autocad en Squit, dan is dat een pré;

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Civieltechnisch Projectondersteuner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.