thumbnail
thumbnail
Toezichthouder Stikstof

(SwiF) Omgevingsdienst Flevoland & Gooi En Vechtstreek

Binckhorstlaan 36 M0.17, 2516 BE Den Haag, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

29-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-03-2024

Senior Toezichthouder Stikstof
Als Senior Toezichthouder Stikstof voer je in het kader van de Wet natuurbescherming controles uit bij bedrijven, evenementen en infrastructurele werken. In de praktijk betekent dit dat je in het kader van de stikstofuitstoot toezicht houdt op de naleving van vergunningen en meldingen bij voornamelijk agrarische bedrijven in de provincie Flevoland. Bij overtredingen ben je in staat bestuursrechtelijke maatregelen toe te passen. Ook advisering en toetsen van vergunningen behoren tot de werkzaamheden. Je bent bovendien een prettige gesprekspartner en een professionele vraagbaak voor ondernemers en opdrachtgever.

Profiel

 • Hebt uitdrukkelijk een coordinerende taak op het gebied van controles

 • Bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe wetgeving (zoals de omgevingswet)

 • Behandelt complexe vraagstukken op jouw vakgebied

 • Initieert projecten en coordineert de uitvoering hiervan

 • Hebt een belangrijke rol in het verhogen van het programmatisch- en risico-gestuurd toezicht

 • Verstrekt gerichte adviezen die aansluiten op het doel achter de regels en kun meldingen van ongewenste situaties gedegen beoordelen

 • Neemt, indien nodig, met overtuigingskracht maatregelen

 • Gaat conflicten niet uit de weg, maar je lost het samen op - altijd doortastend en met respect voor de ander.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all- in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten).

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.*

  * Dit criterium dient naar waarheid ingevuld te worden. Indien blijkt dat dit niet zo is, wordt de opdracht per direct beëindigd.

 • Kandidaat heeft op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO opleiding.

 • Kandidaat heeft op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als toezichthouder in de afgelopen 5 jaar.

Wensen

 • Kandidaat heeft op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding.

 • Kandidaat heeft op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als toezichthouder.

 • Kandidaat heeft op CV aantoonbare kennis en/of ervaring van de stikstofproblematiek en Aerius en bereid is zich daar tot op de bodem in te verdiepen.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbare kennis van nieuwe wetgeving, waaronder de Omgevingswet.

 • De competenties, oplossingsgerichtheid, bestuurlijke sensitiviteit en overtuigingskracht worden getoetst tijdens het gesprek.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Stikstof die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.