thumbnail
Toezichthouder Stikstof

(Swif) Omgevingsdienst Flevoland & Gooi En Vechtstreek

Binckhorstlaan 36 M0.17, 2516 BE Den Haag, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

29-06-2022

Begindatum:

15-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

Als Toezichthouder Stikstof voer je in het kader van de Wet natuurbescherming controles uit bij bedrijven, evenementen en infrastructurele werken. In de praktijk betekent dit dat je in het kader van de stikstofuitstoot toezicht houdt op de naleving van vergunningen en meldingen bij voornamelijk agrarische bedrijven in de provincie Flevoland. Bij overtredingen ben je in staat bestuursrechtelijke maatregelen toe te passen. Ook advisering en toetsen van vergunningen kunnen tot de werkzaamheden behoren. Je bent bovendien een prettige gesprekspartner en een professionele vraagbaak voor ondernemers en opdrachtgever.

Je:

  • Treedt indien nodig op en handelt klachten en verzoeken tot handhaving af
  • Werkt de gedane controles administratief uit en stelt je brieven op naar aanleiding van de controles en op de gemaakte afspraken houd je toezicht
  • Verstrekt gerichte adviezen die aansluiten op het doel achter de ‘regels’ en kunt meldingen van ongewenste situaties gedegen beoordelen
  • Neemt, indien nodig, met overtuigingskracht maatregelen
  • Gaat conflicten niet uit de weg, maar je lost het samen op - altijd doortastend en met respect voor de ander
  • Niet langer dan 3 weken vakantie mogelijk

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Stikstof die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.