thumbnail
thumbnail
Toetser Asbest

(SwiF) Omgevingsdienst Flevoland & Gooi En Vechtstreek

Binckhorstlaan 36 M0.17, 2516 BE Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Toetser Asbest
De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is een professionele regionale uitvoeringsorganisatie die adequaat milieu- en leefomgevingstaken uitvoert. De dienst doet dit voor alle gemeenten in zowel Flevoland als Gooi en Vechtstreek en voor de provincies Flevoland en Noord-Holland.

De OFGV werkt vanuit het principe plaatsonafhankelijk. Dit betekent voor medewerkers van de OFGV dat de thuiswerkplek vaak de standaard is. Voor werkzaamheden waarbij het goed is om anderen te ontmoeten, is voor nu het OFGV kantoor in Lelystad de aangewezen locatie. Op dit moment is de OFGV bezig met het verder ontwikkelen van het concept plaatsonafhankelijk werken waarbij het kantoor in de toekomst wordt losgelaten. Ook wil de OFGV naast plaatsonafhankelijk werken, het principe tijdonafhankelijk werken verder definiëren en implementeren in de organisatie.
Echter, zal je voor deze functie wel veel op pad zijn. 

Als toetser asbest toets je de naleving van de wet en regelgeving op het gebied van Asbestinventarisatierapporten. 

Je gaat het volgende doen:

 • Beoordeelt nauwkeurig asbestinventarisatierapporten als onderdeel van meervoudige sloopmeldingen en adviseert onze partners (gemeenten) daarover

 • Neemt enkelvoudige asbest sloopmeldingen in behandeling en handelt die binnen vastgestelde termijnen af

 • Je stelt adviezen, beoordelingen en besluiten op met betrekking tot asbest en asbestverwijdering

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten).

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.*

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO opleiding.

 • Het maximale all-in uurtarief bedraagt 70,- euro excl. btw.

Wensen

 • De gesprekken vinden plaats op dinsdag 5 december 2023 tussen 14.00-17.00 uur, zorg ervoor dat uw kandidaat beschikbaar is. De gesprekken zullen niet op een ander moment plaatsvinden.

 • Kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • De kandidaat heeft aantoonbaar de opleiding ADK met bijbehorend examen afgerond of bereid is deze te volgen. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met asbestproblematiek. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Asbest Toetser of soortgelijke rol. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van asbest(-sloop)

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toetser Asbest die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.