thumbnail
Contractmanager GWW/ Civiel

(Swif) Gemeente Almere

Baltimoreplein 116, 1334 NA Almere, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Flevoland

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

36
Contractmanager (GWW/ civiel)

Werken bij de snelst groeiende gemeente van Nederland?
De afdeling Stadsruimte zorgt voor een aangename buitenruimte in Almere. Samen met bewoners, partners en aannemers werken we aan de toekomst van de stad. Een ambitieuze stad. Groei, experimenten, innovaties en evenementen. Wat kan er níet in Almere?  

Het team Projectmanagement en Contractvoorbereiding is de realisator van projecten in het kader van beheer en vernieuwing van de openbare ruimte en het realiseren van gebiedsontwikkeling. Voorbeelden zijn het groot onderhoud van woonwijken, asfaltreconstructies, aanleg van bruggen en sluizen, vervanging riolering, de Floriade 2022 en nieuwbouwgebieden zoals Nobelhorst en plan Duin. Binnen het team werken projectmanagers, projectondersteuners, werkvoorbereiders, contract- en leveranciersmanagers, een kostprijsdeskundige, toezichthouders en directievoerders intensief samen voor een maximaal resultaat voor onze stad. We zijn de contract- en aanbestedingsdeskundige voor het inkopen van civiel- en cultuurtechnische werken. Het team is adviseur van mogelijke contractvormen en aanbestedingen. Er wordt voor ca. 30 miljoen euro per jaar aan werk aanbesteed. 
 
Teammanager Martijn: “Het is een superleuk team met een open cultuur en positieve sfeer. Recent hebben een aantal collega's intern promotie gemaakt. Ik ben zodoende op zoek naar een nieuwe ambitieuze en allround collega.”

Wat ga je doen
Het werk van contractmanager bij Gemeente Almere is veelzijdig en afwisselend. Je adviseert over contractvormen en marktbenadering. Je maakt zelfstandig inkoopstrategieën en contracten voor civiel- en groentechnische terreininrichtingen, kabel- en leidingentracés, openbare verlichting, kernhoofdwegen, busbanen en watergangen voor nieuwbouw, beheer, onderhoud, reconstructies en/of renovatie. Je verrijkt de contracten met de kennis en ervaring van collega’s in de buitenomgeving en de specialistische vakgroepen. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de begeleiding van het totale inkoopproces. Binnen verschillende projectteams fungeer je als projectleider contractvoorbereiding.

Intern heb je in projectverband contact met alle betrokkenen van andere teams en afdelingen. Extern onderhoud je contacten met bouwpartners, andere (semi)overheden, aanvragers, adviseurs, andere partijen in het taakveld en vakgebied en is het mogelijk dat je participeert in landelijke en regionale (net)werkgroepen.

Wie ben jij
Allereerst ben jij een stevige persoonlijkheid, jij staat er echt. Je communiceert makkelijk op allerlei niveaus. Je kunt plannen en organiseren, je weet om te gaan met de druk van deadlines en weet de balans te bewaken tussen de kwaliteit en kwantiteit van je werk.
Jij brengt innovatievermogen en creativiteit mee en kijkt verder dan je eigen vakgebied. Je toont betrokkenheid bij ontwikkelingen binnen de organisatie, bent een echte teamplayer en je denkt in oplossingen. Je weet je te verplaatsen in de klant.
Je kent de gemeentelijke organisatie en bij voorkeur Almere goed. Je hebt veel ervaring als contractmanager binnen de GWW  en kunt deze kennis ook delen en overbrengen op minder ervaren collega's.


Wat heb je nog meer in huis
HBO/ WO studie op het gebied van Inkoopmanagement, Recht, Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Civiele Techniek.
Kennis van de RAW, UAV en UAV-GC;
Bedreven met het opstellen van RAW contracten en opstellen van UAV-GC contracten;
Kennis van SE en SCB;
Ervaring met het uitvoeren van meervoudig onderhandse aanbestedingen (LP/BPKV);
Ervaring met meervoudig openbare, Niet openbare en Europese aanbestedingen (LP/BPKV);
Ervaring met het beheren en managen van beheer- en raamcontracten;
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
Overtuigingskracht;

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Contractmanager GWW/ Civiel die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.