thumbnail
thumbnail

Ervaren recruiter ontwikkelprogramma's Ruimtelijk Domein

Stichting Werkeningelderland

Meerlaan 22, 4103 XZ Culemborg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
20 - 24 Gelderland

Begindatum:

25 mrt 2024

Einddatum:

25 sept 2024

Uren per week:

20 - 24

Publicatiedatum:

13 feb 2024

Opdracht omschrijving

Woningbouwversnelling, energietransitie en verduurzaming; de opgaven binnen het Ruimtelijk Domein bij de Gelderse overheden zijn groot. Het tekort aan professionals blijkt de grootste vertraging te zijn om bijvoorbeeld doelstellingen vanuit de woondeals te halen.
Om regionaal instroom en doorstroom te realiseren hebben we vanuit Werken in Gelderland vier regionale leer-/werkprogramma’s ontwikkeld. Binnen deze programma’s werken (nieuwe) medewerkers voor een Gelderse overheid en volgen daarnaast een ontwikkelprogramma.

Voor de programma’s starters en zij-instromers zoeken we een recruiter. Deze is verantwoordelijk voor het werven van kandidaten en begeleiden bij het matchen.

Verantwoordelijkheden

  • Het voeren en inplannen van vacature-intakes met vacaturehouders

  • Het publiceren van vacatures op Werken in Gelderland

  • Het aanleggen van een talentenpool: Actief zoeken naar, benaderen en warmhouden van geschikte kandidaten

  • Begeleiden van selectieproces: Meekijken naar binnengekomen sollicitaties en adviseren van organisaties

  • Signaleren van knelpunten binnen het selectieproces en handelen indien nodig.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 25 maart tot en met 24 september voor 20 tot 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

Kandidaat beschikt over een hbo of wo diploma Benoem de naam van het opleidingsinstituut en het afstudeer jaar

Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan (in de periode tussen 2013 en nu) in de rol van een recruiter Benoem en omschrijf concreet de wijze waaruit blijkt dat u aan de vijf jaar ervaring in deze eis voldoet.

Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met het werven van kandidaten voor functies binnen het Ruimtelijk Domein Benoem en omschrijf concreet de wijze waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

Kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met het werven van kandidaten voor traineeships, young professional programma’s en/of leer-/werkprogramma’s voor hoger opgeleiden. Benoem en omschrijf concreet de wijze waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

20 %

Kandidaat heeft ervaring met competentiegericht werven en selecteren en het begeleiden/adviseren van organisaties/vacature-houders hierin. Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

20 %

Kandidaat heeft ervaring met het werven van kandidaten voor gemeenten of andere overheidsorganisaties Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

20 %

Kandidaat heeft ervaring met het aanleggen en onderhouden van een talentenpool voor verschillende functies tegelijkertijd. Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

20 %

Kandidaat heeft ervaring met het werven van kandidaten voor meer dan twintig verschillende vacatures die tegelijkertijd openstaan. Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

20 %

Kandidaat heeft ervaring met campusrecruitment. Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ervaren recruiter ontwikkelprogramma's Ruimtelijk Domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.