thumbnail
thumbnail
Ervaren projectleider ontwikkelprogrammas Ruimtelijk Domein

Stichting Werkeningelderland

Meerlaan 22, 4103 XZ Culemborg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 97,00
20 - 22 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

20 - 22

Publicatiedatum:

15 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
“Zij-instromers – Geeft je de Ruimte” is een leer-/werkprogramma voor professionals die een carrièreswitch willen maken naar het Ruimtelijk Domein. Ze werken voor een Gelderse overheidsorganisatie en volgen daarnaast 16 maal op de woensdag een opleidingsprogramma. Deze is ingestoken op vakmanschap: De vaardigheden en kennis die nodig zijn om te werken binnen de thema’s wonen en duurzaamheid.

De projectleider is verantwoordelijk voor dit opleidingsprogramma en een nieuw op te starten project voor reeds ingestroomde starters die 1 – 2 jaar werkzaam zijn voor een Gelderse overheid.

 • Eerste aanspreekpunt voor zowel de deelnemende organisaties, zij-instromers als trainers en eventueel andere samenwerkingspartners

 • Opstellen van een financiële planning en monitoring hierop.

 • Signaleren van knelpunten binnen het project en handelen indien nodig. 

 • Vormgeven van het opleidingsprogramma: Ophalen van leer- en ontwikkelbehoefte en door vertalen naar een ontwikkelprogramma.

 • Het coördineren van het opleidingsprogramma van A tot Z: Regelen van ruimtes, trainers, communicatie, evaluatie en facturatie. Indien nodig ben je verantwoordelijk voor een aanbestedingsproces.

 • Het faciliteren van begeleiding op de werkvloer: Organiseren van (intervisie)bijeenkomsten voor begeleiders en eerste aanspreekpunt.

 • Begeleiden en coachen van deelnemers binnen de ontwikkelprogramma's bij Werken in Gelderland. Faciliteren van intervisiesessies voor deelnemers.

 • Eindverantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces en aansturing van ingehuurde bureaus/professionals. 

 • Bij afronding van het programma aanspreekpunt voor eventuele doormatching en begeleiden van deelnemers naar een andere arbeidsplaats indien nodig. 

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024 voor 20 - 22 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Kandidaat beschikt over een hbo of wo diploma in de richting van het Ruimtelijk Domein of opleidingskunde.

  • Benoem de naam van de het opleidingsinstituut en het afstudeerjaar.

 • Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan (in de periode tussen 2013 tot nu) in een inhoudelijke rol binnen het Ruimtelijk Domein binnen een provincie en/of gemeente.

  • Benoem en omschrijf concreet de wijze waaruit blijkt dat u aan de vijf jaar ervaring in deze eis voldoet. Benoem specifiek de provincie of gemeente waar u deze ervaring heeft opgedaan. Dit mogen ook meerdere zijn.

 • Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring met het individueel coachen en begeleiden van diverse professionals.

  • Benoem en omschrijf concreet de wijze waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

Gunningscriteria

 • Kandidaat is Noloc-gecertificeerd als loopbaanprofessional.

  Dit controleren wij in het openbare beroepsregister. Niet gecertificeerd is 0 punten. Wel gecertificeerd is 5 punten.

 • Kandidaat heeft ervaring als projectleider of soortgelijke rol van traineeships of soortgelijke programma's die te maken hebben met de ontwikkeling en scholing van nieuwe medewerkers.

  Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

 • Kandidaat heeft ervaring met het geven van trainingen, lessen of verzorgen van cursussen die te maken hebben met persoonlijke en professionele ontwikkeling voor medewerkers binnen de overheid.

  Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Enige ervaring (tot 10 trainingen/lessen) is 2 punten. Veel ervaring is 5 punten.

 • Kandidaat heeft ervaring met het inrichten van een lesprogramma of ontwikkelprogramma voor startende medewerkers. Het gaat hierbij om het inhoudelijk vormgeven van het lesprogramma.

  Omschrijf concreet en duidelijk waaruit dit blijkt. Geen ervaring is 0 punten. Wel ervaring is 5 punten.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ervaren projectleider ontwikkelprogrammas Ruimtelijk Domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.