thumbnail
thumbnail

Biologie Docent

St. Onderwijs Koninklijke Auris Groep

Robijnstraat 100, 2332 KV Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Wat ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van het perfecte leerklimaat van iedere leerling. Jij werkt binnen de school als leerkracht binnen onze leerroutes arbeid en vervolgonderwijs (praktijkonderwijs en vmbo onderbouw). De leerlingen die jij lesgeeft hebben een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of zijn doof of slechthorend. Het is dus belangrijk dat jij hier goed mee om weet te gaan. In de meeste klassen wordt les gegeven in de Nederlandse Gebarentaal. Affiniteit met pubers, taal en communicatie is daarom hard nodig.

Daarnaast ben jij van alle markten thuis. In deze rol geef je namelijk Biologie, maar ook praktijkvakken zoals welzijn of dienstverlening. Jij bent in staat om in al jouw lessen de ontwikkeling van de leerling centraal te laten staan en je kunt goed doelgericht werken.

Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou klaar om jou te ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat jij hiervan de meerwaarde inziet en goed kunt samenwerken met de verschillende expertises binnen de school.

Wat bieden wij jou
Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Uitdagend werk verdient uiteraard ook waardering.

Daarom biedt Auris;

 • een plek in een enthousiast, betrokken team dat de best mogelijke onderwijsresultaten met de leerlingen wil behalen;

 • ruimte voor professionele ontwikkeling;

 • een werkplek om mee te bouwen aan optimaal onderwijs;

 • geweldige leerlingen, in kleine groepen met uitdagende vraagstellingen.

Waar ga je werken
Het Auris College Rotterdam is een school voor leerlingen van 12 tot 20 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis en leerlingen die doof of slechthorend zijn. Wij bereiden leerlingen voor op dagbesteding, (beschut) werk of vervolgonderwijs. Wij stemmen het lesaanbod af op de behoefte en mogelijkheden van de leerling. Leerlingen volgen onderwijs in de praktijkroute of in het vmbo. Je kunt hier meer informatie vinden over onze school en over Auris.

Wie ben jij
Jij bent een docent die energie haalt uit nét dat stapje extra zetten voor jouw leerlingen. Daarnaast neem jij mee:

 • een pabo diploma of leraaropleiding biologie

 • affiniteit met pubers, taal en communicatie

 • ervaring of affiniteit met het lesgeven binnen het vmbo of het speciaal onderwijs

 • een communicatieve, reflectieve en zelfstandige (werk)houding

 • collegiale vaardigheden om professioneel te werken in een multidisciplinair team

 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

opdracht
Wij zoeken een docent biologie voor één dag per week. Bij voorkeur op dinsdag. Andere is eventueel mogelijk in overleg. Het gaat om biologie les aan vmbo basis en kader onderbouw. VSO cluster 2 leerlingen met een TOS (Taalontwikkelingsstoornis). Kleine klassen (gemiddeld 7 leerlingen) met weinig tot geen gedragsproblemen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare stage/werk ervaring als biologie docent;
2 Een afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van biologie docent;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als biologie docent (60 punten);
4. Uiterlijk beschikbaar per 12 april 2024 (40 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal LB/LC. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 8 april 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • Auris heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.

 • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

 • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 2 april 2024, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 3 april 2024 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 4 april 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Biologie Docent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.