thumbnail
ICT medewerker

Soest

Raadhuisplein 1, 3762 AV Soest, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 uur Utrecht

Publicatiedatum:

04-05-2022

Sluitingsdatum:

16-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

01-09-2022

Uren per week:

36 uur

Waar werken we aan in Soest
Werken voor de gemeente betekent werken voor onze 47.000 inwoners. Als gemeente ondersteunen we de samenleving op allerlei gebieden. Wij werken aan de leefbaarheid van onze gemeente en kijken daarbij naar de lange termijn. Op dit moment werken we o.a. hard aan de energietransitie voor een duurzame, toekomstbestendige gemeente. Ook bereiden we ons voor op de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Verschillende bouwprojecten zijn in ontwikkeling (zoals de transformatie van Soesterberg Noord, woningbouwlocatie Oude Tempel en de Dalwegvisie) en we stimuleren sporten met verschillende projecten.

Dit zijn wij
We vormen samen met 275 professionals onze organisatie. Ons doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan onze medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan onze inwoners, ondernemers en bestuur. Werken aan een toekomstbestendig Soest doen we volgens onze drie kernwaarden: samen (met collega’s, bestuur, samenleving en partners), met vertrouwen in elkaar en daarbij leren we van de dingen die we doen en van onze omgeving.
Als gemeentelijke organisatie werken we voor een diverse samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze organisatie net zo divers is.

Opdracht
Je pakt diverse werkzaamheden op ter ondersteuning van de regisseur ICT dienstverlening en de personeelsadministratie, met name:

  • Voorraadbeheer ICT middelen

  • Begeleiden medewerkers bij ingebruikname mobiele devices

  • Uitgifte en inname mobiele apparatuur, actueel houden bijbehorende administratie

  • Oplossen van storingen en beantwoorden van vragen van gebruikers, of deze doorgeleiden naar de regionale ict servicedesk

  • Verwerken van meldingen en aanvragen via TOPDesk, waaronder meldingen rondom in- door- en uitstroom van onze interne en externe medewerkers. Hiervoor vraag je bijvoorbeeld ook Verklaringen Omtrent Gedrag aan.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring in het beheren van ICT middelen;
2. Aantoonbare werkervaring op een IT Servicedesk.

Gunningscriteria  (weging, totaal 100 punten)
3. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau in de richting van ICT (40 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met klantencontact op gebied van ICT beheer (20 punten);
5. Aantoonbare kennis van Mircosoft365 (20 punten);
6. Aantoonbare kennis van TOPDesk (20 punten).

Competenties
-      initiatiefrijk, pro-actief
-      communicatief vaardig
-      administratief vaardig

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 7. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. In overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 19 mei 2022 van 13.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 18 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de ICT medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.