thumbnail
thumbnail
Teamleider financiën en juridische zaken

SNN

Jan Tademaweg 45 C, 2031 CT Haarlem, Nederland

Financieel-administratief
Sluit vandaag
Geen maximum
32 tot 40 Noord-Holland

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 40

Organisatie
Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) is een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies. Het SNN stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van Noord-Nederland. Wij voeren diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteren noordelijke samenwerking en behartigen de belangen van het Noorden in Den Haag en Brussel.

Met ruim 180 collega’s zetten we ons dagelijks in om Noord-Nederland nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staan we dicht bij onze klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Opdracht
Wat ga je doen?
Als teamleider financiën en juridische zaken geef je leiding aan twee teams met een omvang van in totaal 12 personen. Naast financiën en juridische zaken valt ook de privacy officer en de information security officer onder je aansturing. Met jouw financiële achtergrond ben je iemand die mee denkt over complexe vraagstukken, zowel op financieel als juridisch vlak. Inhoudelijk ben je o.a. verantwoordelijk voor de administratie, financiële rapportages en het aansturen van het jaarrekeningproces. Daarnaast ben je een sparringpartner voor alle teamleiders in de organisatie met als doel een efficiënte en effectieve uitvoering van de programma’s en regelingen.

Je bent iemand die de kern van vraagstukken overziet en je weet hierin prioriteiten te stellen. Kwaliteit vind je belangrijk en je motiveert collega’s deze kwaliteit na te streven, zonder jezelf in details te verliezen. Je zorgt er voor dat de interne dienstverlening van de teams meegroeit met de omvang en professionaliteit van de organisatie. Daarnaast stimuleer je collega’s om zich verder te ontwikkelen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als teamleider Financiën;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Financiën, Bedrijfskunde of Economie (20 punten);
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als Teamleider Financiën binnen een overheidsinstelling (50 punten);
5.  Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met overheidsfinanciën (BBV) (30 punten).
 
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Gestructureerd/ planmatig;
  • Zelfstandig;
  • Werkt graag samen en zoekt de verbinding;
  • Nauwkeurig;
  • Resultaatgericht.

Functieschaal
Deze opdracht is voorlopig ingedeeld in functieschaal 12.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties op aanvraag.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: De kandidaat zal circa 50% op kantoor aanwezig zijn waarbij de vrijdag de vaste teamwerkdag op kantoor is.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 8 december 2022 van 13.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 6 december 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

Meer informatie
Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 5 december 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teamleider financiën en juridische zaken die deze organisatie zoekt?