thumbnail
Vitaliteitscoach

RSD Kromme Rijn Heuvelrug

Het Rond 6-E, 3701 HS Zeist, Nederland

Sociaal Domein
Sluit vandaag
€70
Op afroep 0 - 16 uur Utrecht

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

10-08-2022

Begindatum:

15-08-2022

Einddatum:

-

Uren per week:

Op afroep 0 - 16 uur

Organisatie
De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD)biedt een vangnet voor de inwoners van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien. Wij begeleiden hen zo snel mogelijk naar betaald werk of een andere dagbesteding. Een uitdagende taak. Het succes van onze organisatie hangt af van de resultaten die wij behalen in de uitstroom van cliënten, het beperken van de instroom en de kwaliteit waarmee wij bestaande cliënten begeleiding bieden.
Onze medewerkers maken het verschil. Voor onze cliënten en voor onze organisatie!  De inzet van elke medewerker is van belang. In een uitdagende omgeving zijn zij de  professionals, die samenwerken, elkaar steunen en van elkaar leren. Samen bouwen we zo aan een organisatie waar we trots op kunnen zijn!

Opdracht
De vitaliteitscoach is het aanmeldpunt voor klanten die willen gaan deelnemen aan het vitaliteitstraject. Op basis van het gehouden intakegesprek(ken) bepaalt de vitaliteitscoach bij welke passende vitaliteitspartner de klant gaat starten in het daadwerkelijke vitaliteitstraject. Doel is om zoveel mogelijk klanten intrinsiek te motiveren om deel te nemen aan het vitaliteitsproject. De rol van de vitaliteitscoach is cruciaal bij het on-boarden.
De vitaliteitscoach krijgt klanten aangemeld van de regisseurs Werk of rechtstreeks. Deze gaat vervolgens in gesprek met de klant en gaat met behulp van de vitaliteitsintake de vitaliteitsbehoefte omschrijven om op basis daarvan te kunnen bepalen welke van de vitaliteitspartners het meest passd is om het daadwerkelijk vitaliteitstraject te gaan starten.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring als vitaliteitscoach of vergelijkbaar;
2. Maximum uurtarief van €70,- exclusief BTW, inclusief reiskosten woon- werkverkeer en fee Flextender;
3. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als loopbaan/lifecoach coach of vergelijkbaar (40 punten);
5. Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijk organisatie (20 punten);
6. Minimaal 6 jaar werkervaring met de doelgroep van personen met een minimale tot grote afstand tot de arbeidsmarkt  (20 punten);
7. Afgeronde opleiding op het gebied van coaching/gezondheid(20 punten).

Competenties

  • Communicatief sterk;

  • In staat om te motiveren en te overtuigen;

  • Klantgericht;

  • Daadkrachtig;

  • Samenwerken;

  • Ervaring in het werken met uiteenlopende problematiek.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,75 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 12 augustus 2022 kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk donderdag 11 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vitaliteitscoach die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.