thumbnail
thumbnail
Regisseur Inburgering

RSD Kromme Rijn Heuvelrug

Het Rond 6-E, 3701 HS Zeist, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32 tot 36 uur Utrecht

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 36 uur

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug biedt een vangnet voor de inwoners van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien. Wij begeleiden hen zo snel mogelijk naar betaald werk of een andere dagbesteding. Een uitdagende taak. Het succes van onze organisatie hangt af van de resultaten die wij behalen in de uitstroom van cliënten, het beperken van de instroom en de kwaliteit waarmee wij bestaande cliënten begeleiding bieden.

Onze medewerkers maken het verschil. Voor onze cliënten en voor onze organisatie!  De inzet van elke medewerker is van belang. In een uitdagende omgeving zijn zij de  professionals, die samenwerken, elkaar steunen en van elkaar leren. Samen bouwen we zo aan een organisatie waar we trots op kunnen zijn!

Opdracht
Binnen team Inburgering begeleiden we nieuwkomers met een Participatiewet uitkering naar werk. Vanaf 1 januari 2022 voeren we daarnaast de nieuwe Wet inburgering uit. In verband met een groeiende caseload en de nieuwe werkzaamheden die op ons af zijn gekomen zijn wij op zoek naar versterking! Je voert caseloadbeheer over 80 tot 100 klanten. In eerste instantie ligt de focus op klanten die onder de oude Wet Inburgering vallen. Indien wenselijk/noodzakelijk zul je ook ingewerkt worden op de nieuwe Wet Inburgering.

Binnen deze opdracht ga je aan de slag met het structureren en op orde brengen van je caseload en ligt de nadruk op het laten participeren van de doelgroep.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring uit de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
2. Maximaal uurtarief van € 65,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werkverkeer en Fee Flextender.

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau (30 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met de doelgroep Nieuwkomers (30 punten);
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring uit de afgelopen 3 jaar met Suite (25 punten);
6. De kandidaat spreekt de Arabische taal of Tigrinya(geef dit aan in het cv). (15 punten).

Competenties

  • Samenwerken

  • Netwerken

  • Initiatief

  • Klantgericht

  • Resultaatgericht

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal xx. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.
Is hybride werken mogelijk: ja

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.
Bij de RSD werken we hybride. Dit betekent dat je op basis van de activiteiten die gepland staan bepaalt of je naar kantoor komt of thuis werkt. De verdeling is ongeveer 50/50 (maar dus wel flexibel). Voor team Inburgering is donderdag een ‘kantoordag’; op deze dag vindt ook het wekelijkse werkoverleg plaats.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 5  of dinsdag 6 december 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk vrijdag 2 december 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Regisseur Inburgering die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.