thumbnail
thumbnail

Wmo beleidsadviseur/projectmedewerker

Burgemeester de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
28 tot 32 North Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

28 tot 32

Publicatiedatum:

8 jul 2024

Organisatie
De Regio Gooi en Vechtstreek is het samenwerkingsverband van Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes en Wijdemeren. Wij bestaan uit de volgende organisatieonderdelen: Beleid en Bestuur, Maatschappelijke Dienstverlening, Inkoop en Contractbeheer, Gemeentelijke Gezondheidsdienst, Onderwijs en Werk, Grondstoffen en Afvalstoffendienst, Concernstaf Bedrijfsvoering en de Regionale Ambulancevoorziening. Er zijn ca. 500 medewerkers in dienst bij onze organisatie.

Opdracht
Voor een duurzame en toekomstbestendige dagbesteding en begeleiding , moeten we regio breed een bewuste keuze maken met gemeenten, inwoners en onze partners voor eventuele aanpassingen van de huidige inrichting. Een weloverwogen keuze vraagt evaluatie van de uitgangspunten en inrichting op dit moment evenals een beeld van de mogelijke aanpassingen en de voor- en nadelen daarvan. We zijn een project gestart dat leidt een advies welke aanpassingen de toekomstbestendigheid van de inrichting van de dagbesteding en begeleiding verbeteren. De inzet betekent dat je meedraait in het project onder de aansturing van de projectleider.

Vereisten/knock-outcriteria
1. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Wmo adviseur bij een gemeente;
2. Aantoonbare werkervaring met projectmatig werken in het sociaal domein;
3. Aantoonbare kennis van het sociaal domein (gemeentelijk).
4. ‘BYOD’ (bring your own device) is van toepassing: voor deze opdracht dient de kandidaat gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon. De opdrachtgever stelt een laptop beschikbaar;
5. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Wmo adviseur bij een gemeente; (10 punten)
7. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau, in de richting van sociaal pedagogisch werk; (30 punten)
8. Een maximum uurtarief van €90,- exclusief BTW / inclusief fee Flextender en reiskosten woon-werk; (25 punten)
9. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectmedewerker bij soortgelijke gemeentelijke trajecten. (35 punten)

Competenties
Projectmanagementvaardigheden, bestuurlijke sensitiviteit, doorzettingsvermogen, zelf startend, empathisch, beleidsstukken opstellen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12.  Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende dagen: ?Ma – ?Di – ?Wo – ?Do – ?Vr – ?Za – ?Zo. In elk geval de woensdag. De overige tijden/dagen zijn flexibel in te delen.

Planning 
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 17 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 16 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Regio Gooi- en Vechtstreek faciliteert geen mobiele telefoon.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Wmo beleidsadviseur/projectmedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.