thumbnail
thumbnail

Projectcoordinator Werkkamer

Regio Gooi en Vechtstreek

Burgemeester de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
16 North Holland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 jan 2026

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

6 jun 2024

Organisatie
De Regio Gooi en Vechtstreek is het samenwerkingsverband van Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Eemnes en Wijdemeren. Wij bestaan uit de volgende organisatieonderdelen: Beleid en Bestuur, Maatschappelijke Dienstverlening, Inkoop en Contractbeheer, Gemeentelijke Gezondheidsdienst, Onderwijs en Werk, Grondstoffen en Afvalstoffendienst, Concernstaf Bedrijfsvoering en de Regionale Ambulancevoorziening. Er zijn ca. 500 medewerkers in dienst bij onze organisatie.

Beleid en Bestuur
Opdracht
De Werkkamer is een bestuurlijk overleg (netwerk) waarin gemeenten, werkgeversorganisaties, werknemersorganisatie, onderwijs en UWV afspraken maken over het aan het werk helpen van inwoners met een arbeidsbeperking. Hierover hebben het Rijk en sociale partners een speciale afspraak over gemaakt: de banenafspraak. Met de banenafspraak hebben het Rijk en sociale partners afgesproken dat er tot en met 2025 landelijk 125.000 banen moeten worden gecreëerd. Voor de regio Gooi en Vechtstreek betekent dit 1462 banen tot en met 2025.

De Werkkamer stuurt aan op de realisatie van de banenafspraak middels een doe agenda. De projectcoördinator stelt de doe agenda op en bewaakt de voortgang. Voorstellen die voortkomen uit de initiatieven van de doe agenda, worden door de projectcoördinator geagendeerd op het overleg van de Werkkamer.

Vereisten/knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider in het sociaal domein op het gebied van Werk & Participatie;
2. BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen mobiel. De opdrachtgever stelt een laptop beschikbaar.
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van de arbeidsmarktregio’s , in het bijzonder van de inclusieve arbeidsmarkt (ligt dit duidelijk toe in het cv);
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider/coördinator binnen een gemeentelijke instelling (40 punten);
6. Een tarief van maximaal €95 euro per uur exclusief BTW, inclusief fee Flextender woon-werkverkeer, parkeerkosten en overige verblijfkosten (30 punten);
7. Een afgeronde opleiding Personeel en Arbeid op minimaal hbo niveau (20 punten);
8. Een afgeronde cursus en/of training gericht op inclusieve arbeidsorganisaties (10 punten).

Competenties
- Projectmanagementvaardigheden;
- Bestuurlijke sensitiviteit;
- Doorzettingsvermogen;
- Zelfstartend;
- Empathisch;
- Beleidsstukken opstellen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12.  Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende dagen:

  • Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo

  • De tijden/dagen zijn flexibel in te delen.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op 11 juni 2024 vanaf 10.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 10 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Regio Gooi- en Vechtstreek faciliteert geen mobiele telefoon.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectcoordinator Werkkamer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.