thumbnail
thumbnail

WOZ Taxateur Formele Bezwaarafhandeling

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20-32 Noord-Holland

Begindatum:

1 mei 2023

Einddatum:

1 sept 2023

Uren per week:

20-32

Publicatiedatum:

15 mrt 2023

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Opdracht
Kort omschreven is jouw taak het taxatie technisch afhandelen van WOZ-bezwaarschriften in Gouw7. Dit om onze inwoners zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hiervoor zijn wij tijdelijk opzoek naar versterking. Wij werken met een kleine groep van vijf taxateurs binnen team GEO-Informatie. Hiermee vormen wij een ambitieus en resultaat gericht team dat gezamenlijk zorgt voor de jaarlijkse vaststelling van de WOZ-waarden. Aangezien de jaarlijkse belastingen de deur uit zijn, verwachten wij een tijdelijke toename in de werkzaamheden. Ben jij de WOZ-Taxateur die zelfstandig werkt en ons kan ondersteunen betreft de bezwaarafhandeling omtrent de WOZ waarde van woningen van inwoners uit Purmerend? Dan ontmoeten wij jou graag!

Vereisten / knock-outcriteria
1. In het bezit van een WOZ Taxateur diploma;
2. Aantoonbare werkervaring met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv) (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring in overleggen met bewoners (benoem dit duidelijk in het cv) (10 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met Gouw 7 (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de verwerking van bezwaren in een geautomatiseerd taxatiemodel, bij voorkeur in Gouw 7 (20 punten).

Competenties

-      Analytisch;

-      Nauwkeurig;

-      Communicatief vaardig;

-      Omgevingsbewust;

-      Proactief;

-      Flexibel;

-      Verantwoordelijk.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op 3 werkdagen (in afstemming), op kantoor in Purmerend.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 29 maart 2023 tussen 09.30 uur en 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk dinsdag 28 maart bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de WOZ Taxateur Formele Bezwaarafhandeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.