thumbnail
thumbnail
Projectleider/ gebiedsadviseur Mobiliteit

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Noord-Holland

Publicatiedatum:

07-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

Purmerend is een prachtige en diverse stad om voor te werken. Aan de ene kant is er de Beemster; wereld erfgoed met veel opgaven in het buitengebied en in de dorpskernen. Aan de andere kant is er het stedelijke karakter en vormen we een middelgrote stad die van alle gemakken is voorzien. Een stad waar het fijn wonen is met ruimte voor ontwikkeling, ambities en groei.

De komende jaren groeien we naar ruim 100.000 inwoners door een binnenstedelijke bouw- en transformatieopgave. We ontwikkelen meer dan 10.000 woningen. Daarnaast zijn er aanzienlijk veel particuliere (kleinere) initiatieven in de bestaande stad en in het buitengebied. Dit heeft gevolgen voor de inrichting van de openbare ruimte, mobiliteit en parkeren. Het belang van dit thema neemt voor de gemeente toe.

Opdracht
Wij zoeken voor de gebiedsontwikkelingen De Koog en de Oostflank een enthousiaste projectleider/ adviseur Mobiliteit die verantwoordelijk is voor de bestuurlijke advisering en de regie pakt richting uitvoering. De inhoud van de werkzaamheden zijn divers vanwege je regisserende rol in verschillende fases van de projecten: van strategische vraagstukken tot verkenningen en planstudies en het voeren van regie op de uitvoering van de gewenste verkeersmaatregelen. Van belang is de afstemming met bewoners en bedrijven, het organiseren van politiek-bestuurlijk draagvlak en het regelen van de benodigde financiën (inclusief mogelijke subsidies).

Voor de opdracht is het volgende van belang:

 • Je werkt samen met de ambtelijk en bestuurlijke opdrachtgever;

 • Je bent aanspreekpunt voor alle verkeer en mobiliteitsopgaven in De Koog en de Oostflank.

 • Je houdt rekening met diverse belangen zoals de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid maar ook de sociale cohesie in de verschillende gebieden;

 • Je werkt samen met je collega’s van het team Mobiliteit, voert de regie in jouw gebied, stemt af met regionale partners en werkt de plannen en/of maatregelen gezamenlijk met je collega’s verder uit.

 Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring met mobiliteitsprojecten;

 Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider mobiliteit (30 punten);
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar met bestuurlijke advisering over het mobiliteitsbeleid (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar binnen een gemeente met meer dan 80.000 inwoners (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het participatieproces op het onderwerp verkeer/parkeren (benoem een duidelijk voorbeeld in het cv) (20 punten).

Competenties

 • Verbinder: in staat om draagvlak te creëren;

 • Analytisch;

 • Pro-actief;

 • Communicatief sterk;

 • Stevige persoonlijkheid.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 1 referentie.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag 24 maart 2023 van 09.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 23 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider/ gebiedsadviseur Mobiliteit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.