thumbnail
thumbnail

Gedragswetenschapper PGB aanvragen

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8-16 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 nov 2025

Uren per week:

8-16

Publicatiedatum:

6 jul 2024

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Het maatschappelijk domein staat voor, achter en naast de inwoners van Purmerend en Beemster. En houdt zich bezig met zaken die de inwoner direct raakt. Onze opgave is de zaken zo te organiseren dat inwoners zich geholpen en gehoord voelen. Als domein zijn wij voortdurend in ontwikkeling.

Opdracht
Als Gedragswetenschapper met focus op de PGB-zaken ben je verantwoordelijk bij de ondersteuning van onze procesregisseurs. Het PGB plan word in samenspraak met het gezin opgesteld door de procesregisseur. Jij als Gedragswetenschapper denkt graag mee en beoordeelt het uiteindelijke plan.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen van de procesregisseurs met betrekking tot de PGB zaken

 • Ondersteunen bij het naleven van de wettelijke en administratieve verplichtingen rondom PGB.

 • Fungeren als aanspreekpunt voor vragen en problemen met betrekking tot PGB.

Vereisten / knock-outcriteria

 1. Een afgeronde wo master opleiding in de richting van Pedagogische wetenschappen, Orthopedagogiek of Psychologie.

 2. In het bezit van een geldige SKJ registratie (benoem verloopdatum duidelijk in het cv);

 3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met PGB-zaken ;

 4. Aantoonbare kennis van de wetten Jeugdwet, Wmo, Zvw én Wlz (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv).

 5. Aantoonbare werkervaring als gedragswetenschapper binnen een gemeentelijke organisatie

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)

 1. Aantoonbare waanvullende certificeringen of trainingen gerelateerd aan PGB of zorgmanagement (maak dit duidelijk aatoonbaar in het cv) (20 pt); 

 2. Minimaal 5 jaar aantoonbare PGB werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie (25 pt);

 3. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar op het gebied van jeugdzorg bij een gemeente (30 pt);

 4. Uiterlijk beschikbaar per 22 juli (15 pt);

 5. De kandidaat stelt zich voor in een korte (persoonlijke) motiviatie en waarom deze geschikt is voor deze opdracht. De motivatie dient geschreven te zijn door de kandidaat zelf.

Competenties

 • Communicatief sterk

 • Flexibel

 • Analytisch

 • Resultaatgericht

 • Omgevingsbewust

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11 Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do - Vrij.
We werken waar nodig voor het resultaat voor de stad. Dit kan op locatie zijn en betekent ook dat thuiswerken mogelijk is wanneer het werk dit toelaat.

Planning
De fysieke  gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 16 juli 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien je de opdracht gegund krijgt, ontvang je een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

 • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor Purmerend komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Gedragswetenschapper PGB aanvragen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.