thumbnail
thumbnail

Uitvoerende medewerker BGT/Obsurv

Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 sept 2023

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

25 mei 2023

Dienst Beheer Infrastructuur
DBI zorgt dat onze provincie in beweging blijft en onze (vaar)wegen begaanbaar en bevaarbaar blijven. We dragen eraan bij dat de (vaar)weggebruiker veilig op de bestemming komt en het areaal in goede staat blijft. Zodat de burger, ons eigen personeel en onze aannemers zich ook veilig kunnen voelen. We beseffen dat we dit alleen kunnen doen in samenwerking met anderen. De gebruiker, de omwonende van een (vaar)weg, andere vaar- en wegbeheerders, aannemers en ingenieursbureaus: we hebben ze allemaal nodig om onze missie te kunnen waarmaken.

Vlot en veilig over weg en water, samen met anderen! Dat is de missie waar DBI voor staat. Via deze link krijg je een helder beeld van wat DBI allemaal doet.

Omschrijving van de opdracht
Bij het beheer en onderhoud van de wegen en vaarwegen (‘het areaal’) van de provincie Zuid-Holland speelt data en informatie een belangrijke rol. DBI houdt o.a. de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) bij, en heeft interne systemen om informatie over het te beheren areaal bij te houden. Eén van die systemen is Obsurv, een beheermanagementsysteem van Sweco.

De twee belangrijkste verantwoordelijkheden in deze opdracht zijn het verwerken van dataleveringen met areaalinformatie en het bijhouden van het zogenaamde horizontale berichtenverkeer. Bij het verwerken van areaalinformatie ontvangt de kandidaat een dossier met gegevens over gerealiseerde civiele infrastructuur, dit dossier moet worden getoetst en verwerkt in Obsurv. Het horizontale berichtenverkeer zijn geautomatiseerde mutatieberichten tussen Obsurv en (een lokale kopie van) de BGT. De kandidaat toetst en accordeert dit berichtenverkeer en bewaakt hiermee de integriteit van de Obsurv en BGT-informatie.

Naast deze twee verantwoordelijkheden zal de kandidaat ook gevraagd worden te communiceren over mogelijke verbeteringen in de areaalinformatie en ingezet worden voor het verbeteren van de datakwaliteit in Obsurv. Optioneel zal de kandidaat ook werken met dgDialog en het verticale berichtenverkeer met de LV-BGT (Landelijke Voorziening BGT).

De kandidaat zal samenwerken met een team van gegevensbeheerders, dataspecialisten en informatie-adviseurs. Ook is er regelmatig interactie met assetmanagers. De functie is zowel thuis als op kantoor uit te voeren.

Eisen en gunningscriteria
Zie omschrijving van de opdracht

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Uitvoerende medewerker BGT/Obsurv die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.