thumbnail
Organisator werkbezoeken commissaris van de Koning

Provincie Utrecht

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100,-
20 Utrecht

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-12-2022

Uren per week:

20
Als organisator ga je werkbezoeken van de cvdK voorbereiden. Hiervoor heb je contact met collega’s van de Provincie en soms met medewerkers van de betreffende gemeente, maar ook met mensen van de organisaties waar het werkbezoek wordt afgelegd. Met hen bespreek je o.a. het doel van de bijeenkomst en het programma. Vervolgens maak je een voorbereidingsnotitie voor de cvdK en in de meeste gevallen ga je ook mee met de cvdK op het betreffende werkbezoek.

Daarnaast voer je uiteenlopende taken uit, bijvoorbeeld de beantwoording van e-mails en de coördinatie van vragen die binnen onze organisatie uitgezet worden. Tot slot verzorg je de voorbereiding van Provinciale Staten-  en commissievergaderingen voor de cvdK. Dit doe je in nauwe afstemming met de griffie en andere collega’s.


We zijn op zoek naar iemand die de cvdK strategisch kan adviseren, maar die het tegelijkertijd geen probleem vindt om uitvoerende taken op zich te nemen. Je kunt goed werken met deadlines en het afstemmen met interne en externe collega’s gaat je gemakkelijk af. Je hebt ervaring met het adviseren van een vergelijkbare bestuurder, je weet snel je weg te vinden en je bent politiek-bestuurlijk sensitief. Daarnaast ben je nauwkeurig, consciëntieus en resultaatgericht. Tot slot weet je hoe je een bestuurder moet adviseren en wat jouw rol is als je meegaat op werkbezoek.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Organisator werkbezoeken commissaris van de Koning die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.