thumbnail
Specialist groenbeheer/ adviseur ecologie - 052587

Provincie Overijssel

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Beleidsadvies
Sluit over 12 dagen
€ 100,00
16-28 uur Overijssel

Publicatiedatum:

27-07-2022

Sluitingsdatum:

26-08-2022

Begindatum:

15-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

16-28 uur

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid draagt bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling binnen de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Er wordt gezorgd voor een maximale levensduur van wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.

Om onze infrastructuur op het gewenste kwaliteitsniveau te houden voeren we veel projecten uit. Denk aan het versterken van bruggen en andere civieltechnische kunstwerken, het vernieuwen van wegvakken of het reconstrueren van kruisingen.

De eenheid bestaat uit vijf teams: Leiding, Ontwikkeling & Expertise, Verkeersmanagement en Infra beheer, project Sturing en project Advies.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Specialist groenbeheer/ adviseur ecologie - 052587 die deze organisatie zoekt?