thumbnail
Projectleider/ adviseur informatievoorziening - 052560

Provincie Overijssel

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 18 dagen
€ 99,00
8 - 16 Overijssel

Publicatiedatum:

27-07-2022

Sluitingsdatum:

29-08-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

8 - 16

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

De ambtelijke organisatie van de provincie bestaat uit acht eenheden. Dit zijn de eenheden Bedrijfsvoering, Publieke Dienstverlening, Economie en Cultuur, Project- en programmamanagement, Wegen en Kanalen,  bestuurs- en Concernzaken, Natuur en Milieu, Ruimte en Bereikbaarheid. Daarnaast is er de Statengriffie, die Provinciale Staten adviseert en ondersteunt. De hoofden van deze eenheden zijn vertegenwoordigd in het Centraal Management Team (CMT) en de adjunct hoofden zijn vertegenwoordigd in het Bedrijfsvoeringsoverleg (BO). Er is een tweehoofdige directie (Directie-overleg, DO).

Adjunct Hoofd Eenheid Publieke Dienstverlening is ambtelijk Opdrachtgever voor het programma Lean Organiseren/ Inspelen op Klantvragen (IoK). Dat is een programma waarmee onder meer Informatievoorzieningsoplossingen voor dienstverlening worden geleverd. Deze opdracht valt binnen dat programma.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider/ adviseur informatievoorziening - 052560 die deze organisatie zoekt?