thumbnail
thumbnail
Coach /adviseur verduurzaming maatschappelijk vastgoed - 054637

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
16-24 Overijssel

Publicatiedatum:

09-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

16-24

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Met het oog op de CO2-reductiedoelstellingen op de lange termijn (het Klimaatakkoord) en de korte termijn (het Urgenda-vonnis) is versnelling van de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed nodig. Veel kleine eigenaren van maatschappelijk vastgoed zullen zonder begeleiding op maat deze opgave niet realiseren. Ondersteuning van deze doelgroepen bij het verduurzamen van hun gebouw(en) tot het moment van aanbesteding noodzakelijk.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties (BZK) heeft hiertoe het  Ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed opgezet, dat kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren kan begeleiden bij het treffen van maatregelen om hun vastgoed te verduurzamen. De middelen uit dit landelijke programma zijn verdeeld over de provincies die in de periode 2021 t/m 2024 eigen ontzorgingsprogramma’s uitvoeren

Voor het Ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed van de  Provincie.Overijssel bemenst wordt door een projectleider, twee duurzaamheidscoaches, drie projectfacilitatoren en een communicatieadviseur, zoeken wij uitbreiding.

Momenteel nemen circa 60 eigenaren deel aan het Ontzorgingsprogramma. De ambitie is dit in 2023 uit te breiden tot 100 organisaties die vallen binnen de doelgroepen, te en in 2024 nog eens 72 eigenaren hieraan toe te voegen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Coach /adviseur verduurzaming maatschappelijk vastgoed - 054637 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.