thumbnail

Beheerder ArcGIS

Provincie Overijssel

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

24-11-2021

Sluitingsdatum:

06-12-2021

Begindatum:

03-01-2022

Einddatum:

30-04-2022

Uren per week:

24
€ 85,00
24 Overijssel

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Je gaat aan de slag bij de eenheid Publieke Dienstverlening, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid houdt zich bezig met de uitvoering van het provinciaal grondbeleid, verstrekt subsidies en vergunningen en is verantwoordelijk voor toezicht en handhaving. Daarnaast ondersteunt zij het provinciaal beleid met beleidsonderzoeken, analyses en (GIS-) dataverwerking. De eenheid is een vliegwiel en verbinder als het gaat om het stimuleren van klantgerichte dienstverlening.

De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Vergunningverlening, Handhaving, Grondzaken, Subsidieverlening, Onderzoek & Advies en Team Data, Informatie GIS & Innovatie (PD-DIGI).

Team Data, Informatie GIS & Innovatie (PD-DIGI) zorgt voor dataficering en digitalisering voor andere eenheden, bij verschillende onderwerpen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beheerder ArcGIS die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN