thumbnail
Projectmedewerker Functioneel Beheer

Provincie Noord-Brabant

Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch, Nederland

ICT
Sluit over 2 dagen
85
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

13-06-2022

Einddatum:

02-06-2023

Stimulus is binnen de provincie verantwoordelijk voor het beheer en uitvoering van een aantal subsidieprogramma’s. Voor de uitvoering moet een door Stimulus ontwikkeld landelijk subsidie maatwerk systeem op basis van het platform Microsoft BC gemoderniseerd worden. De projectfase is eind 2021 gestart en zal lopen tot circa begin 2023. Tijdens de hierop volgende beheerfase is Stimulus belast met de uitvoering van het functioneel beheer en het continu up tot date houden van het maatwerksysteem.

De opdracht:

Als projectmedewerker/functioneel beheerder is het je doel om zorg te dragen voor het ontwerp, inrichting en betrouwbare werking van de subsidieapplicatie. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • aanspreekpunt voor interne en externe gebruikers. Het bemannen van de telefonische helpdesk is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.
  • Front end developing; het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-end gedeelte (de mijn- omgeving van de subsidieaanvrager). Oppakken van technische aspecten, maar ook vraagstukken op het gebied van usability (gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid.
  • Testplannen opstellen en zelf de testen uitvoeren.
  • Ontwerpen ter verbetering van de omgeving en de applicatie maken.

Kandidaatomschrijving

Functie-eisen 
  • Afgeronde MBO 4 IT- of HBO/BSc opleiding met specialisatie IT zoals Informatica, Front end developing of Software engineering.

  • Starter met relevante werk of stage-ervaring ten aanzien van het ontwerpproces van IT systemen.

  •  Kennis van Agile scrum methodiek

  •  Zelf startend en proactief, zeer secuur, communicatief zeer vaardig en flexibel.

Interviewplanning

We streven ernaar de gesprekken te houden in week 22.

Toelichting op rooster

Combinatie van thuiswerken en werken op kantoor, gemiddeld 50/50% in overleg te bepalen, evenals welke dagen. bij de provincie Noord-Brabant zijn we flexibel, en dat verwachten we andersom ook. Het incidenteel verrichten van werkzaamheden in de avonden of weekenden kan onderdeel zijn van deze opdracht, en de vergoeding hiervoor wordt geacht in het overeen te komen tarief te zitten. Bij de provincie gaan we uit van het BYOD (Bring Your Own Device) principe.

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectmedewerker Functioneel Beheer die deze organisatie zoekt?