thumbnail
thumbnail
Ervaren (technisch) applicatiebeheerder

Markt 11, 6811 CG Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 - 40 uur Gelderland

Begindatum:

2 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36 - 40 uur

Publicatiedatum:

6 nov 2023

Organisatie
Gelderland, de mooiste provincie van Nederland! Elke dag werken we in de grootste provincie van Nederland samen met 1500 medewerkers om Gelderland mooi, schoon, welvarend en gaaf te houden van en voor ons allemaal. We doen dit met veel inzet, motivatie, kennis en kunde en uiteraard samen met allerlei organisaties en andere partijen. Samen zoeken we telkens naar nieuwe passende oplossingen voor complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie, mobiliteit of milieu. Dit maakt ons werk uitdagend, interessant en zinvol.

Omschrijving van de opdracht
Er komen veel en belangrijke ontwikkelingen op de provincie af die veelal verbonden zijn met digitalisering en de informatiesamenleving. Wetgeving die een digitaliseringsopdracht voor de provincie tot gevolg heeft, aangepaste werkprocessen, toenemende (keten-)samenwerking met partners, inwoners en organisaties uit de provincie die allen van ons verwachten dat we onze diensten digitaal aanbieden. Ook de invloed van nieuwe technologie en data op ons werk bij de provincie wordt met de dag groter.

De afdeling I&A is de professionele dienstverlener op de terreinen van informatiedienstverlening en informatietechnologie. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich m.b.v. ict-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak en adviseert de provinciale organisatie bij het automatiseren van processen en bij het samenstellen en beheren van data- en/of gegevensverzamelingen.

Het team I&A/Beheer is onderdeel van de afdeling I&A en houdt zich bezig met technisch applicatiebeheer, functioneel beheer, databasebeheer, licentiemanagement en apparatuurondersteuning. Het team I&A/Beheer is met circa 20 werknemers verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer van nagenoeg alle applicaties die de provincie beschikbaar stelt. De portefeuille van ruim 400 applicaties wordt momenteel met variërende inhoud in verschillende systemen bijgehouden. Tevens wordt er in dit team integraal en over informatiesystemen heen sturingsinformatie verstrekt middels rapportages, dashboards, analyses en gegevensleveringen vanuit een datawarehouse.

Voor het team I&A/Beheer zijn we op zoek naar een ervaren (technisch) applicatiebeheerder die tijdelijk ons team komt versterken.

Het komt met enige regelmaat voor dat werkzaamheden buiten kantoortijden plaatsvinden.

De taken en verantwoordelijkheden van een (technisch) applicatiebeheerder bestaan met name uit:

 • Oplossen van 2e lijns verstoringen, incidenten en problemen;

 • Afstemmen met functioneel beheer, database beheer, mede applicatie beheerders, architectuur, security, procesmanagement, gebruikersgroepen en applicatie-eigenaar (SLA);

 • Zorgen voor de financiële afhandeling en afstemming met externe partijen;

 • Leveren van een bijdrage aan het versiebeheer, configuratiebeheer en licentiebeheer;

 • Begeleiden en uitvoeren van wijzigingen aan bestaande ICT-systemen. Het maken van impactanalyses en bijdragen aan het besluitproces is hier eveneens onderdeel van;

 • Implementeren van nieuwe versies van (bestaande) applicaties op vooraf bepaalde release momenten;

 • Inbrengen van vaktechnische kennis bij de uitvoering van projecten;

 • Monitoren van de prestaties van applicaties;

 • Opstellen en onderhouden werkinstructies en technische- en beheerdocumentatie.

Beschikbaarheid
Externe is inzetbaar vanaf 2 januari 2024 tot en met 31 december 2024 voor 36 - 40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 maal een periode van 6 maanden.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van externe, is een gefaseerde start en/of latere startdatum mogelijk, mits externe uiterlijk 5 februari 2024 inzetbaar is voor 36 - 40 uur per week.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Indien het CV (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het CV is in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum (MAAND EN JAAR) van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

  NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dient u bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit ZAL leiden tot uitsluiting.

  Externe is de afgelopen twee jaar niet in loondienst geweest van provincie Gelderland.

 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring in de IT of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring in de IT.

  Benoem de naam van de opleiding, de plaats en het afstudeerjaar. Benoem ook in welke rol en in een concrete beschrijving hoe de gevraagde werkervaring is opgedaan.

 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2016 -heden) in de functie van (technisch) applicatiebeheerder van bedrijfsvoering applicaties.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 5 jaar ervaring voldoet.

 • Externe is aantoonbaar minimaal 5 jaar werkzaam geweest bij of voor een organisatie met 500+ medewerkers.

  Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting in welke periode u bij of voor welke organisatie werkzaam bent geweest, het aantal medewerkers werkzaam bij deze organisatie en welke functie u heeft ingevuld gedurende deze periode.

 • Externe beschikt aantoonbaar over het Microsoft certificaat AZ900 (Microsoft Azure Fundamentals).

  Benoem de naam van het cursusinstituut, de plaats en het jaar waarin het certificaat is behaald.

Gunningscriteria

 • Externe heeft aantoonbaar ervaring met het (technisch) applicatiebeheer van proces ondersteunende applicaties, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Externe heeft ervaring met het (technisch) applicatiebeheer van proces ondersteunende applicaties (10 punten)

  Externe heeft geen ervaring met het (technisch) applicatiebeheer van proces ondersteunende applicaties (0 punten)

 • Externe beschikt aantoonbaar over een AZ104 (Microsoft Azure Administrator) certificering en heeft ervaring met het werken in een Azure omgeving waarin deze kennis benodigd is, aan te tonen met de naam van het cursusinstituut, de plaats en het jaar waarin het certificaat is behaald aangevuld met praktijkvoorbeelden.

  Externe heeft een AZ104 certificering EN heeft ervaring als Microsoft Azure Administrator (10 punten)

  Externe heeft een AZ104 certificering maar heeft GEEN ervaring als Microsoft Azure Administrator (6 punten)

  Externe heeft GEEN AZ104 certificering en heeft GEEN ervaring als Microsoft Azure Administrator (0 punten)

 • Externe heeft aantoonbaar ervaring met PowerShell scripting en met Infrastructure as Code (Yaml en Bicep) voor het beheren van de informatiesystemen, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Externe heeft ervaring met alle drie de methoden en technieken (PowerShell, Yaml en Bicep) voor het beheren van de informatiesystemen (10 punten)

  Externe heeft ervaring met twee van de methoden en technieken (PowerShell, Yaml en Bicep) voor het beheren van de informatiesystemen (6 punten)

  Externe heeft ervaring met één van de methoden en technieken (PowerShell, Yaml en Bicep) voor het beheren van de informatiesystemen (4 punten)

  Externe heeft geen ervaring met de methoden en technieken PowerShell, Yaml en Bicep voor het beheren van de informatiesystemen (0 punten).

 • Externe beschikt aantoonbaar over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Externe beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van alle vijf (Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren) de applicaties (10 punten)

  Externe beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van vier van de vijf (Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren) applicaties (8 punten)

  Externe beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van drie van de vijf (Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren) applicaties (6 punten)

  Externe beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van twee van de vijf (Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren) applicaties (4 punten)

  Externe beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met het beheren van één of geen van de vijf (Microsoft Office en/of OpenText AppWorks en/of e-HRM applicaties en/of Topdesk en/of webformulieren) applicaties (0 punten)

 • Externe heeft aantoonbaar ervaring met het migreren van on-premise applicaties naar Azure Cloud omgeving(en), aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Externe heeft ervaring met het migreren van on-premise applicaties naar Azure Cloud omgeving(en) (10 punten)

  Externe heeft geen ervaring met het migreren van on-premise applicaties naar Azure Cloud omgeving(en) (0 punten)

 • Externe heeft aantoonbaar ervaring met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien, in combinatie met Ivanti, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  Externe heeft ervaring met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien, in combinatie MET Invanti (10 punten)

  Externe heeft ervaring met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien, ZONDER Ivanti (6 punten)

  Externe heeft geen ervaring met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien (0 punten)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ervaren (technisch) applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.