thumbnail
Business Analist / Functioneel ontwerper (2x)

Provincie Gelderland

Markt 11, 6811 CG Arnhem, Nederland

ICT
Sluit over 6 dagen
€ 95,00
32 - 40 uur Gelderland

Publicatiedatum:

16-06-2022

Sluitingsdatum:

10-07-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

32 - 40 uur

Ruim 1600 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk. 

Er komen veel en belangrijke ontwikkelingen op de provincie af die veelal verbonden zijn met digitalisering en de informatiesamenleving. Wetgeving die een digitaliseringsopdracht voor de provincie tot gevolg heeft, aangepaste werkprocessen, toenemende (keten-)samenwerking met partners, inwoners en organisaties uit de provincie die allen van ons verwachten dat we onze diensten digitaal aanbieden. Ook de invloed van nieuwe technologie en data op ons werk bij de provincie wordt met de dag groter.

De afdeling I&A is de professionele dienstverlener op de terreinen van informatiedienstverlening en informatietechnologie. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich m.b.v. ict-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak en adviseert de provinciale organisatie bij het automatiseren van processen en bij het samenstellen en beheren van data- en/of gegevensverzamelingen.

Het I&A team Ontwerp en Ontwikkeling (O&O) is met circa 30 werknemers verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van nagenoeg alle maatwerkapplicaties en interfaces die de provincie beschikbaar stelt.

Voor diverse opdrachten zoekt het O&O team versterking op het gebied van business analyse en functioneel ontwerp.

De business analist / functioneel ontwerper zal ingezet worden op verscheidene projecten. Hij/zij analyseert samen met de gebruikers de bestaande en gewenste processen, stelt eisen en wensen op voor de toekomstige informatievoorziening binnen architectuurkaders en legt deze vast in requirement analyses, business analyses en functioneel ontwerpdocumenten. Daarbij begeleidt de analist/ontwerper de keuze voor en implementatie van standaard- of maatwerkapplicaties en bijbehorende aanbestedingen en selectieprocedures.

Tevens zal van de kandidaat gevraagd worden om peer reviews uit te voeren en mee te werken aan verdere professionalisering.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Business Analist / Functioneel ontwerper (2x) die deze organisatie zoekt?