thumbnail
Managementondersteuner

Pijnacker-Nootdorp

Oranjeplein 1, 2641 EZ Pijnacker, Nederland

Overig
Sluit over 3 dagen
Geen maximum
28 tot 32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28 tot 32

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

De Concernstaf van de gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat uit zeventien mensen en ondersteunt de directie met de volgende kerntaken: bestuurs- en managementondersteuning, concern control, strategische advisering, programmamanagement, informatieveiligheid en privacy. 

Opdracht
De gemeente is tijdelijk  op zoek naar een managementondersteuner voor het Bestuurssecretariaat. Je komt te werken bij de afdeling Concernstaf.

Wat ga je doen 
Als medewerker directie- en bestuurssecretariaat kom je te werken bij afdeling Concernstaf, waar je samen met vijf collega’s het secretariaat van de directie- en collegeleden vormt. Je ondersteunt binnen het team verschillende collega’s met het werk voor directie en wethouders.

We zoeken een representatieve, betrouwbare, flexibele en dienstverlenende medewerker, die goed kan luisteren, open communiceert, goed past in het bestaande team en een proactieve werkhouding heeft.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit: 

 • Complex agendabeheer: niet alleen het inplannen van de afspraak maar ook alle faciliteiten rondom de afspraak organiseren. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de dag van de gemeentesecretaris, directeur en wethouders van A tot Z klopt; 

 • Verbanden leggen tussen de e-mail en de agenda en hier naar handelen;

 • Op verzoek verstrek je informatie en/of verwijs je door. Je bent hierin kritisch en je kunt een goede inschatting maken van de wijze waarop een verzoek moet worden afgehandeld;

 • Meelezen en anticiperen op e-mail van de gemeentesecretaris, directeur en wethouders; 

 • Voorbereiden van overleggen, completeren vergaderstukken, attenderen op aandachtspunten; 

 • Bewaken van de voortgang van inhoudelijke onderwerpen;

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen van binnen en buiten de organisatie;

 • Alle andere voorkomende secretariële taken. 

Vereisten / knock-outcriteria
1. Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi);
2. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
3. Beschikbaarheid op dinsdag (6 uren), donderdag (4 uren) en vrijdag (6 uren);

Gunningscriteria (weging)
4. Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in secretariële richting (25 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Secretariaat Medewerker binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 7 jaar (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met complex agendabeheer (het inplannen van de afspraken maar ook alle faciliteiten rondom de afspraken organiseren) in de afgelopen 3 jaar (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met archiverings- en documentatietechnieken in Zaaksysteem en Notubiz (20 punten);
8. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (10 punten).

Competenties

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;

 • Vaardigheid met officepakket en Office365;

 • Vaardigheid in het omgaan met vertrouwelijke informatie;

 • Vaardigheid in het aanvoelen van wat je wel/niet moet doen;

 • Vaardigheid in het te woord staan van derden en het afhandelen van vragen of doorverwijzen;

 • Communiceert open, kan goed luisteren en is proactief;

 • Vaardigheid in het omgaan met vertrouwelijke informatie;

 • Vaardigheid in het te woord staan van derden en het afhandelen van vragen of doorverwijzen;

 • Communiceert open, kan goed luisteren en is proactief.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 7. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: vaste dagen di. / do. / vr. overige dagen in overleg te bepalen. Het uitgangspunt is volledig op kantoor werken.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 25 mei 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk dinsdag 24 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Managementondersteuner die deze organisatie zoekt?