thumbnail
thumbnail

Docent Frans

Hugo de Grootstraat 4, 3119 HA Schiedam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
9 les Zuid-Holland

Begindatum:

26 aug 2024

Einddatum:

26 jul 2025

Uren per week:

9 les

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie onderdeel
Het Lyceum Vos is één van de scholen van de Vlaardingse Openbare Scholengroep. In het gebouw aan de Koninginnelaan is het onderwijs gevestigd voor Atheneum, havo en het Tweetalig Onderwijs. Wij bieden een meerjarige brugperiode voor leerlingen vanaf het basisschooladvies mavo/havo.

Naast de gewone vakken kunnen onze leerlingen in de eerste klassen ook kiezen voor extra sport en kunst binnen de Sportklas en de Kunstklas. Het Lyceum Vos is een locatie met ongeveer 650 leerlingen. Door deze kleinschaligheid kent iedereen elkaar. Medewerkers en docenten kennen de leerlingen en andersom geldt dit net zo. We weten dus wat elke leerling nodig heeft.

Het Lyceum Vos is een school voor maar ook van leerlingen. Wij houden daarom rekening met verschillen en kunnen onze leerlingen kiezen tussen ondersteuning en uitdaging bij de verschillende vakken. Wij geven zo vanuit deze vorm van gepersonaliseerd leren elke leerling een leerroute die is afgestemd op de ambitie en mogelijkheden van de leerling. Binnen heldere afspraken waar we op toezien, weten onze leerlingen wat ze moeten doen, wat ze moeten leren en waar ze het voor nodig hebben.

Natuurlijk leren we onze leerlingen hoe je moet werken op je eigen niveau. Elke leerling heeft daarom naast een mentor ook een persoonlijke coach. Werken op een manier die goed bij je past wordt bij ons stevig begeleid. Als school vinden we het belangrijk dat je veel over jezelf leert: wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

De lesstof bieden we bij elk vak aan in leerdoelen. Zo weet je steeds welk doel je moet gaan bereiken. Bij elk leerdoel hoort een werkdoel. Als je een leerdoel hebt behaald, kun je dit aan de vakdocent bewijzen. Soms met een toets, soms met een gesprekje of een presentatie. Fouten maken mag bij ons, ook in je schoolwerk. Daarom bespreek je met de vakdocent en je coach je fouten om ervan te leren. Wil je binnen heldere regels kunnen kiezen voor een eigen leerroute waarbij de coach je helpt in het maken van de juiste keuzes? Wil je ook in je eigen klas je leerdoelen uitgelegd krijgen door je vakdocent? Vind je samenwerken en samen doen net zo belangrijk als je eigen talenten ontwikkelen? Dat kan op Het Lyceum Vos.

Opdracht
Lesgeven aan de onderbouw en deels aan de bovenbouw. Naast vakleerkracht ben je ook coach van ongeveer 5 leerlingen. Deze leerlingen coach je 1 op 1 op hun leerdoelen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op hbo niveau;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
2. Aantoonbare afgeronde opleiding 2de graads docent (50 punten);
3. Aantoonbaar pedagogisch onderlegd (ligt dit duidelijk toe in het cv) (30 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als docent frans (10 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het individueel coachen van leerlingen (10 punten).

Competenties

  • Flexibel;

  • Creatief;

  • Samenwerken is vanzelfsprekend.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal LB. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden gepland in overleg met de kandidaat. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maanadag 22 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp´er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Er wordt verlof en vakantie in overleg met de opdrachtnemer en opdrachtgever opgenomen. De opdrachtgever verwacht dat opdrachtnemer verlof en vakantie opneemt tijdens de reguliere schoolvakanties.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Docent Frans die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.