thumbnail
thumbnail
Senior medewerker vergunningen (industrieel)

Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ) (Omgevingsdienst Veluwe Ijsel (OVIJ))

Marktplein 1, 7311 LG Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
20 uur per week Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

20 uur per week

Publicatiedatum:

20 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De twee omgevingsdiensten OVIJ en ODNV gaan fuseren per 1 januari 2024. De nieuwe organsatie: OD Veluwe is op zoek naar een senior medewerker vergunningen (industrieel). 

Als senior medewerker vergunningen neem jij in een complexe dynamiek de verantwoordelijkheid voor het hele proces van (complexe) vergunningverlening: van regie tot in- en externe contacten met bedrijven en andere overheden. Je zorgt voor een kwalitatief goede en tijdige afhandeling van meldingen en aanvragen voor omgevingsvergunningen-milieu. De complexiteit van deze aanvragen zit hem in de verschillende belangen, maar ook de invloed op het milieu en de leefomgeving.

Je bent regisseur van het proces en zorgt, dat je de bijdragen van vakspecialisten en (externe) adviseurs verzamelt en gebruikt voor de afhandeling van aanvragen en meldingen.

Verantwoordelijkheden
Dit zijn je verantwoordelijkheden:

 • Je houdt je bezig met aanvragen voor omgevingsvergunningen (deel milieu).

 • Je bent als casemanager verantwoordelijk voor een correcte en tijdige afhandeling van meervoudige vergunningsaanvragen voor milieu-inrichtingen.

 • Je toetst de aanvragen aan regelgeving voor de leefomgeving.

 • Je adviseert op milieu-inhoudelijke vraagstukken van bestemmingplanbesluiten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 janauri 2024 tot en met 31 december 2024 voor 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring met vergunningverleningsprocedures op het gebied van milieu en het regisseren van Wabo-vergunningprocedures.

 • Hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar door een afgeronde hbo-opleiding Milieukunde of een vergelijkbare opleiding in een technische richting.

 • Actuele kennis van de wet- en regelgeving (Wabo, Activiteitenbesluit) en de aanstaande Omgevingswet.

Gunningscriteria

 • HBO+ werk- en denk niveau. Aantoonbaar door een afgeronde, relevante opleiding.

 • Meer dan 5 jaar werkervaring met vergunningverleningsprocedures op het gebied van milieu en het regisseren van Wabo-vergunningprocedures.

 • Kennis van en ervaring met werken bij een overheidsorganisatie, bijvoorbeeld een Omgevingsdienst.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior medewerker vergunningen (industrieel) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.